The only thing i ever need - Chapter 2

Jag vaknade upp av att mobilen vibrerade i handen. Jag slog snabbt upp ögonen, för att se att klockan var sju. Jag hade somnat med hörlurarna i, eftersom att det första jag gjort när jag kommit innanför dörren där hemma, var att springa in till mitt rum, bokstavligt talat. Efter att ha hört mammas skratt och dunsar var det verkligen inget jag ville stanna kvar och varken se eller höra på. 
Klockan var sju så jag steg upp och tog några steg fram till garderoben för att se om där fanns något jag kunde ta på mig idag. Efter att ha letat ett tag så fick det bli ett par jeans och en jeans skjorta. Ordinary
Jag tänkte inte gå ut förrens jag skulle gå, i princip, eftersom att de antagligen var kvar där ute i hallen. Så istället satte jag mig på sängen och drog fram min väska för att dubbel checka så allting låg där i, för skolan. Mina nycklar låg på skrivbordet, vilket jag snabbt ändrade genom att gå och hämta de och stoppa ner de i min väska. Hörlurarna som låg kvar i sängen så dem tog jag med mig i farten och gick med försiktiga steg mot dörren, för att inte få de att vakna, eller vad de nu gjort.
 
Meddans jag gick mot skolan så insåg jag att det inte alls var speciellt kallt idag. Verkligen inte så som de andra dagarna varit, vilket var väldigt possitivt. Kyla och jag passade inte ihop, om man uttrycker sig så.
Jag sparkade på en sten som låg på den ny asfalterade vägen, och följde den ed blicken, ända tills den åkte nerför trottoar kanten.
Bussar susade förbi på gatan, tätt i följd av massor med taxi bilar och personbilar. Det var mitt i rusnings trafiken då alla skulle till jobbet, skolor osv. Men värst var det på eftermiddagarna. Och helgerna...Ush.
Jag tittade ut över allt folk som gick här. Jag kände igen två tjejer från min skola, men annars var där ingen annan jag sett förrut. London är väll inte jätte litet heller...
 
 
Efter att det ringt ut i skolan, så började jag gå mot mitt skåp för att ta mina grejer och gå emot biblioteket. Det låg ganska exakt i mitten mellan vårt hus och skolan, så det var perfekt. Trädens kronor vinglade en aning, då det börjat blåsa mera nu, villket gjorde att det automatiskt blivit kallare. 
När jag nått dörren till biblioteket, så gick jag snabbt in och blikade runt för att se om det va mycket folk idag. 
Nepp, inte mycket alls. Nöjt började jag gå emot hörnet längst bort från dörren, där jag alltid satt. Det hade blivit en vana att alltid sitta här. När jag steg fram runt en bokhylla, så blev jag mycket förvånad uttav synen framför mig. Där satt någon annan! En kille dessutom, så det var inte riktigt läge för mig att be honom flytta sig. 
Han måste ha hört mina steg, då han blikade upp och tittade på mig. Jag stod som förstelnad på platsen, och insåg att det måste ha sett ganska onormalt ut. Men vem vill vara normal?
Jag försökte snabbt bestämma mig för ifall jag skulle gå därifrån, eller sätta mig vid samma soffa. Och andra sidan hade det väll varit underligt, ifall jag bara vänt på klacken och gått därifrån. Innan jag hann tänka för mycket så började killen le med mot mig.
 
''You use to sit here, right?'' frågade han, fortfarande med ett leende på läpparna, och hade just släppt pennan han hållit i handen, på bordet.
Det tog ett tag för mig att förstå att det var mig han tilltalat, så jag tittade mig omkring ifall det verkligen var mig han menat. Det fanns ingen annan här.
 
''ehum..yes..'' sa jag, en aning dumt. ''But it's okay, I can take another sofa'' la jag snabbt till, så att han inte skulle tro att jag trodde jag hade egenrätt på denna.
 
''Or we can share'' Sa han, och log ännu en gång. Han hade ett fint leende, som gjorde att hela hans ansikte såg väldigt lätt och glatt ut. 
 
''I guess'' svarade jag, och gick försiktigt mot andra sidan av soffan, och slog mig tyst ner. Min mobil la jag upp på bänken, jackan hängde jag på armstödet och datorn och böckerna la jag upp på bordet framför oss, och började öppna upp. Min mobil, som låg mitt emellan mig, och den fortfarande okända killen, började lysa, och snabbt såg jag att killen kastade en blick på den, där ett sms lös upp. 
Han insåg att jag sett han kolla, så han mumlade ett halv generat ''sorry'' och tog samtidigt upp pennan som låg på bordet och tittade djupt in i pappret med text framför sig.
 
Lloyd: Hey my favorite! Hope you're doing fine and don't spend to much time, thinking about me. Haha, joke! I miss you like crazy, and I have something to tell you. I'm going home soon!!! AWESOME, RIGHT!? Yeah, I thought so. What was it, 4 month since last time we saw each other? Anyway, that will change, Very soon! Reply as fast as you can, cause I'm in a car...and you know what I think of this...
Love you! xx
 
''oh my goood'' sa jag för mig själv, och log stort mot mobilen.  Lloyd var min bästavän, och hade varit det sedan många år. Hans pappa hade gått bort i en bil olycka, så han och hans mamma hade valt att flytta till USA för ungefär ett år sedan. Vi hade självklart inte setts alls lika mycket nu, men vi pratade med varann en del. Några gånger i veckan, så mycket vi hann.
När han flyttat, hade vi båda vart rädda att vi skulle tappa kontakten, men vi hade lovat varann att inte göra det och att hålla vår starka vänskap uppe. Hittils hade det somsagt gått bra. 
 
Jag insåg att jag inte satt ensam, utan att killen satt brevid mig och kollade på mig. Jag skämdes när jag tänkte på att jag sagt det högt, men vände mig sedan mot honom.
 
''I forgot you were here'' sa jag, och skrattade lågt.
 
''Thank you'' svarade killen, på skoj, samtidigt som hans klingande skratt hördes högt. Det var fint.
 
''I didn't mean it like that''
 
''So..what's your name?'' frågade han, och tittade undrande på mig.
 
''I'm Isabelle, and you?'' svarade jag.
 
 

Vem tror ni att killen är? Några gissningar? ;)
Kommenterar ni snabbt, så får ni nästa kapitel på julafton! xx
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ida

eftersom du inte sagt hur han ser ut alls så vet jag inte.. Men jag gissar Liam.. Det verkar stämma in bra på han! :D

SKIIITBRA BTW! är riktigt taggad inför denna novellen :O
och jag vill veta vad hennes mamma gör mot hon...

2012-12-23 @ 22:50:13
Postat av: My

Jag vet vem killen e, right? haha. Sketabra babe! ;)

2012-12-23 @ 23:08:13
URL: http://onedsnovell.blogg.se
Postat av: Amanda

Skit bra! ;D

2012-12-24 @ 07:19:38
Postat av: Halle

LIAM????
Ps
SUUUPERBRA, MOOOORE! x)

2012-12-24 @ 23:36:09
Postat av: eionovels

Skit bra som alltid babe!!

xxOlivia.

2012-12-25 @ 09:50:15
URL: http://eionovels.blogg.se/
Postat av: lovisa

Känns som att det kommer vara niall eller Liam! Jätte bra iallafall!

2012-12-25 @ 11:54:59
Postat av: Stephanie <33

Jätte bra!! Lite dålig uppdatering men annars jätte bra!! <3 längtar tills nästa del :)

2012-12-25 @ 15:41:15
Postat av: Magda!!!

Jag tror det är Liam eller Niall, men hoppasmatt det är Louis<3
Lääängtar till nästa kapitel!

Kramizar!

2012-12-25 @ 20:22:04
Postat av: Ellinor

jag tror på Liam :) bra del :D

2012-12-25 @ 23:33:46
Postat av: Sara

Snälla skriv om Louis! Jag har letat efter många noveller om Louis men det finns ingen bra skrivare. Du är jätte bra på att skriva och jag önskar verkligen att du ska skriva om Louis :(

Svar: min förra var om Louis..? :)
Felicia Siecke

2012-12-27 @ 19:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt