Kapitel 34

Hela livet rullade bara på som förrut. Jag gjorde vad jag skulle och  vad folk förväntade sig. Jag gick till skolan, gjorde mina läxor,  var med Becka, umgicks med Niall, Zayn, Harry och Liam. Allting var precis som det varit innan, bara det att ingenting egentligen var så. Allting var så himla annorlunda. JAG var annorlunda. Men jag klagade inte. Jag hade gått vidare. Det var såhär jag skulle ha det. Jag höll på att anpassa mig till detta.

 

I skolan så var det där en kille som jag börjat prata med en del. Eller ja, han hade börjat prata med mig.  vi hade börjat umgås.

 Andrew hette han. En sådär riktig skejtar typ. Såg ut som Ryan Sheckler, skejtade, gick i kepsar och du vet...sådana kläder lixom.

Han var snäll. Och rolig. Han fick mig ofta att skratta åt saker jag egentligen inte tyckte var kul. Sådana saker som var sådär typisk Louis. Random saker mitt i  allting, utan någon mening alls.

Han var gullig, såg bra ut, var väldigt snäll somsagt..så ja. Det bara blev så. Vi hade träffats en del, både hemma hos honom, mig och ute. Både med andra och själva. Han var ingen av de killarna som bara sökte efter ligg flirtade, försökte spela cool...

Han var mer den gulliga typen. Han var sig själv. Kramade mig ofta,  gick runt över hela mitt rum och luktade på alla parfymer jag hade, plattade mitt hår åt mig någon gång...äh ni vet. Sådär allmänt söt.

Grejen var den att  han skulle komma till mig om typ en halvtimme. Vi skulle kolla på film och tv tillsammans, då mina föräldrar inte var hemma förrens imorgon kväll för att de var på någon mässa på scottland och hade åkt redan inatt.

 Han skulle köpa med sig pizza hem, och jag hade fixat film och godis. 

Med honom behövde jag aldrig klä upp mig när han skulle hit, utan jag drog på mig myskläder. Han brydde sig inte, och jag brydde mig inte. Perfect match!

 

Det ringde på dörren, så jag släppte fjärrkontrollen i soffan och reste mig för att öppna.

Pizza doften spred sig igenom  hela rummet när han steg in genom dörren med två kartonger i   den ena handen. Jag skulle precis krama honom, när han istället gick förbi mig och satte pizzorna på diskbänken, gick tillbaka till mig och la armarna om mig.

 

’‘you’re  wet’’ viskade jag, när jag kramade honom, som förövrigt var...genomblöt.

 

’‘it’s raining outside’’ skrattade han.

 

’’no shit’’ Vi släppte varanda , båda med ett leende, och han gick och tog av sig skorna meddans jag tog  pizzorna till soff bordet. Tv:n var igång och vi skulle kolla på x factor tillsammans idag. Andrew och jag alltså. Vi hade det som en...fredagstradition kan man nog säga. Vi brukade titta tillsammans på fredagar, och hade gjort det några fredagar nu i rad.

Varje kväll var det en gästartist/grupp som var där. Förra fredagen hade det varit Little mix, veckan innan det var det Jessie J, men denna veckan visste jag inte. Jag hade glömt att kolla. Efter detta skulle vi se film som vanligt.

 

’’Do you know what guestartist who will be there today?’’ frågade jag honom, när han kom gåendes från hallen.

 

’‘nope’’ sa han samtidigt som han gick och satte sig bredvid mig. 

 

’‘wait, the coca cola’’ sa jag och reste mig snabbt upp för att springa mot köket i jakt på colan.

Jag hämtade den och gick sedan och satte mig bredvid honom.

Han tittade på mig med en road blick och drog lite på munnen.

 

’‘what?’’ sa jag sedan oförstående.

 

’‘glasses’’ skrattade han. Jag skulle just resa mig upp för att hämta det, nä han la en hand på mitt knä.

 

’‘Don’t worry, i do it’’ han log sött mot mig och jag kunde inte låta bli att le själv. Hans  stora bruna ögon tindrade mot mig. Han hade en sjukligt snygg tröja på sig en röd OBEY keps på huvudet. Damn alltså...

 

Han satte sig bredvid mig igen med två glas i handen, som han satte på bordet. Jag följde hans rörelser med blicken. Han gjorde allting så himla mjukt. Han rörde sig inte stelt och sådär, allting var...lugnt lixom. Och bara av att kolla på honom gjorde att man blev lugn själv.

Plötsligt började han gapskratta och jag rycktes tillbaka till verkligheten.

 

’’we forgot...’’ sa han och pekade på pizzorna, mitt i skrattanfallen.

 

Jag tittade mot bordet och såg sedan vad som saknades. Bestick. 

 

’‘this is so typical us’’ skrattade jag. ’’ But.. i’m to lazy to go and get it, so let’s eat with the fingers’’ sa jag när vi lugnat oss lite.

 

’‘Tonight you don’t feel like to do anything, you just wanna lay att the soo-oofaa’’ sjöng han på skoj. Men sanningen var att han var bra på att sjunga. Det förstod han dock inte själv. Jag hade berättat det för honom tusen gånger, men han nekade det alltid.

 

 

 

x-factors ’startsingnal’ satte igång, så våra blickar riktades automatiskt mot tv:n. Pizzan var uppäten, så vi låg nu i sofforna båda två. Skillnaden mellan honom och andra killar var att han inte var sådär töntig. Han la inte först armen runt axlarna och hoppade försiktigt mot mig, utan han satte sig nära direkt, tog min hand och log mot mig. Det var så mycket bättre, för annas blev det så himla stelt.

Vi hade ju dock suttit såhär många gånger, så det var verkligen inget konstigt.

 

Efter att många av deltagarna sjungit, så var det dags för intervjun med gästartisten för denna veckan.

 

’’so all you girls out there...don’t punch something or someone, just keep calm and scream, for now it’s time for the interview with One Direction!’’ Hela publiken jublade och skrek, meddans de fem killarna kom ut på scenen. Jag stannade upp i alla mina rörelser och tittade vem det var som kommit ut. 

Jag fann snabbt Louis med blicken. Mitt hjärta hoppade över några slag och jag kunde knappt andas. Jag kände hur Andrew’s grepp om mig hårdnade lite, då han tittade bekymmrat på mig i ögonen, meddans jag satt stel som en pinne. Jag hade berättat allting om Louis för honom, förrutom att han hette Louis och var med i One Direction.

Jag kunde inte släppa tv:n med blicken. För mitt där ute, där stod han.  Tankarna yrde omkring i mitt huvud och jag visste inte vad jag skulle göra över huvud taget.

 

 

Intervjun börjar och de börjar fråga om deras nya album som just kommit ut, take me home. De frågar om alla låtarna, vem som skrivit vilka, om turneer, vilka länder som ska vara med på worldtouren och vad som kommer att hända härnäst.

Sedan börjar såklart det jag inte vill höra..

 

’’so boys...’’ började Steven. ’‘who has girlfriends?’’ Zayn, Liam och Louis räcker genast upp händerna, meddans de andra sitter med ett leende på läpparna.

 

’‘Louis, Harry and Niall..single..? Are you sure? Did you hear that girls?’’ sa han och tittade bekymrat ut genom publiken, som för övrigt skriker och jublar mer än någonsin just nu. 

 

’’so...we start with Niall...are you seeing someone?’’ frågar han.

 

’’no, i’m still waiting for my princess to come’’ säger han och ler. Aw:ande bryter ut i hela publiken. Åh, min lilla bestie! Gud vad jag saknar honom!

 

’‘awe, we all hope you find your princess soon. And Harry?’’ sa han och vände blicken mot honom istället.

 

’‘yeah..i’m..ehm..i haven’t got a girlfriend..’’ sa Harry, och log.

 

’‘but you’re seeing someone?’’ frågade han.

 

’‘kind of’’ log han. jublande skrik hördes i hela lokalen, ännu en gång.

 

’‘awe, we hope it all goes well...’’ log han glatt. och nu kommer det..  ’‘and now, Louis... we all know that there is someone...’‘log han. ’‘do you want to share it with us?’’ 

 

’’No. All i can say is that there is someone. But..i am not dating’’ 

 

Jag reste mig upp och gick snabbt upp på mitt rum. Bakom mig hörde jag lugna steg från Andrew som kom efter mig. Just nu...brydde jag mig inte. Jag kastade mig på sängen med huvudet i kudden.

Hans händer var plötsligt om mig, och hans kropp tätt intill min. Jag kände varma läppar mot min nacke som pussade mig där, samtidigt som hans händer höll i min ena hand.

 

 

Efter ett tag så hade jag lagt mig på rygg istället, så att vi kunde se varann.

Och för att jag visste att Andrew väntade på en förklaring.

 

’‘you know that boy i’ve told you about? Who broke my heart?’’ sa jag tyst.

 

’‘yes?’’ hans hand hade fångat min och vi låg axe mot axel i min säng och tittade upp i taket.

 

’‘it’s Louis. From One Direction’’ 

 

’’i know’’ sa han och kramade min hand hårdare. Jag tittade förvånat på honom, och ett leende spred sig över hans ansikte.

 

’‘don’t say that you didn’t knew that?’’

 

’’I didn’t!  How?’’ sa jag förvånat.

 

’‘I’m not insecure. I read the newspaper. I’ve got a computer, you know’’ jag skrattade åt det han sagt, bara för att han alltid fick mig att skratta och le. Han skrattade också, så hans ögon smalnade en aning. Jag tittade på hans läppar när han log. De såg förfärligt mjuka ut och de såg väldigt inbjudande ut, han tittade in i mina ögon, fortfarande med ett skratt.

Plötsligt lutade jag mig mot honom och våra läppar fördes samman. De va ännu mjukare än vad de sätt ut att vara, och detta var nog bland den bästa kyssen jag någonsin haft. Plötsligt drog han sig ifrån mig och tittade allvarligt i mina ögon.

 

’‘are you sure?’’ frågade han.  Jag nickade mot honom och han lutade sig ännu en gång mot mig, och våra läppar va  sammanpressande igen.

 


And i'm back! 

Sticker till stockholm typ 6 imorgon, för att se killarna, så jag ska skriva på tåget(bor i Skåne så hinner väll en del) så antagligen får ni kapitel i slutet av helgen. xx

 

Kommentarer
Postat av: Isabella

Äntligen! Som jag har längtat.... Och lika bra som vanligt så klart. Älskar det! :) x

2012-11-01 @ 21:22:48
URL: http://stolemyhearttonight.blogg.se/
Postat av: ida

OMG, EVEN BETTEEEEER!!
skitbraaaa... fast nej!! han får inte... not andreeew

2012-11-03 @ 12:00:39
Postat av: eionovels.blogg.se

Bäst som alltid babe <3

xxOlivia.

2012-11-03 @ 18:37:33
URL: http://eionovels.blogg.se/
Postat av: Konstiga lilla jag Siri. )

Nej, det ska inte vara Andrew, utan Louis, inte Andrew, utan Louis, Andrew, nej, Louis ja... Wää
... Hoppas det kommer ett till kapitel * sitter och hoppas och väntar... Som varje dag...*

2012-11-03 @ 20:27:37
Postat av: Anonym

Skriv ett till kapitel

2012-11-03 @ 20:30:30
Postat av: Fannie Wenner

Skriv ett till kapitel så mycket du kan på tåget , jag kommer sitta varenda vakna sekund här. Men PS. Jag håller med om att det borde vara Louis! Vill att det ska vara dom... hoppas Ida har missuppfattat allt ...

2012-11-03 @ 21:23:55
URL: http://www.catwalken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt