kapitel 35

 

  <--- Andrew 

Jag gick på bussen och satte mig på det vanliga stället, två säten efter hälften, om ni förstår vad jag menar. Vid dörren där man går ut, och sedan två säten bak.

 Det var kaos ute. Snökaos, för att vara mer exakt. Det snöade, blåste och var samtidigt så kallt att allting la sig. Men egentligen klagade jag inte. Jag älskade hur det var kallt och alla gick med stora vinterjackor och var påpackade med en massa kläder. 

Två stationer innan skolan så såg jag ett väldigt välbekant jacka stiga på och lägga kortet emot apparaten där framme. Han vände sig om och mötte min blick, samtidigt som ett stort leende spred sig på hans läppar.  Andrew. Han hade sin mörkblå täck jacka, en brun mössa på huvudet, väldigt mörkblå jeans och bruna palladium. 

 

Han svängde in på sätet bredvid mig och lutade sig mot mig. Jag fick en snabb puss och sedan tog han bara min hand.

Vi behövde inte precis stå och hålla på såhär öppet i början. Det var lixom ingen som visste om detta..Förrutom Becka och Andy och såklart Niall.De andra  killarna visste inte än. Okej...dock för att jag inte pratat med de sen i förrigår för att de hade två intervjuer igår och sedan en konsert igår kväll. Om 6 dagar skulle de äntligen komma hem. Jag saknade de galet mycket och ville bara träffa de igen. Speciellt min Niall!

När jag sa att jag saknade de allihopa, menade jag Louis med..men att jag ville träffa de...inkluderade det inte honom. Louis saknade jag dock på ett annat sätt. 

You get it, huh?

 

Andrew och jag började gå mot skolan efter att ha hoppat av bussen tillsammans med alla de andra som också gick på skolan och åkte bussen.

 

’‘By the way, you don’t use to join the bus, huh?’’ frågade jag Andrew.

 

’’no i have like...500 meters of walk to the school, but the weather is fucked up’’ skrattade han. ’‘And then i wanted to meet you’’ sa han och flätade in sina fingrar i mina.

 

När vi kom in genom portarna till skolan så vändes många blickar mot oss. Både tjejer och killar. Andrew var inte såhär populärast på hela skolan, men han var väll åt det hållet iallafall. Jag visste många tjejer som tyckte han var väldigt snygg, många i min klass tillexempel. Han var kompis med de som var väldigt populära, men han umgicks inte med de.

 

’‘everybody is starring’’ sa jag tyst till Andrew när vi gick förbi. Till svar fick jag bara skratt av honom.

Vi hade inte många gemensamma lektioner idag, bara tyska och engelska, matte och där fanns även Becka.  Andy var bara där på engelskan och tyskan eftersom hans klass hade språk på vår skola, då hans dansskola inte var så stor.

Vi mötte upp Becka och Andy efter att vi hämtat böckerna vid skåpen och gick mot engelskan.

 

 

 

’‘next lesson are we going to start with a new group project. You will be about three or four in every group and you are making them yourself, make me proud now!’’ sa vår lärare i slutet av lektionen och sedan ringde det ut.

Min mobilen började plötsligt ringa, och jag blev glad av vad det stod på skärmen. Bestie .

 

 

’‘Heeeeeey Nialleeeeer!’’ sa jag glatt, samtidigt som jag gick mot skåpen med de andra tre bredvid mig.

 

’’Hi Bestie. Are you in school?’’  frågade han direkt.

 

’‘yupp, why?’’

 

’’go to the parking beside the buss station’’ sa han glatt och la sedan på. Jag tittade förvånat på mobilen innan jag stoppade ner den i fickan på de svarta byxorna jag hade på mig.

 

‘‘ehm guys..when are we starting the next lesson?’’ frågade jag.

 

’’20 minutes’’ svarade Becka.

 

’‘Niall called and aksed em to get out to the parking. I’m just going there, and i will be back in any minutes, is it okay?’’ 

 

’‘yes ofcourse. Don’t forget the lesson. It’s math and you know how Mr.Stein is’’ sa becka och himlade med ögonen.

 

’’oh great..’’ suckade jag. ’‘but i’m back soon as possible. I don’t know what he want’’ sa jag och stängde mitt skåp. När jag vände mig om tittade jag på Andrew och såg att han följde mig med blicken.

 

’’i will hurry babe, i promise’’ log jag, och lutade mig lätt mot honom och gav honom en snabb kyss innan jag gick.

Jag gick snabbt mot skolans parkering där jag såg en svart bil stå. När jag var 20 meter ifrån steg Niall ut i mjukis byxor och hoddie. Han log stort mot mig och jag halvsprang fram mot honom. 

 

’‘Niaaaaall!’’ skrek jag i hans famn. Fyfan vad jag saknat honom. Det fanns ingen som förstod mig så bra som honom och som kunde få mig att bli så glad som honom. Det fanns ingen som kunde se igenom mig på det sättet han gjorde.

 

’‘Idaaaaa! I’ve missed you so much!’’ Vår kram varade i evigheter kändes det som. Men att få krama honom och veta att min bästavän var tillbaka från den långa touren..fyfan den känslan gick inte att beskriva.

 

 

’’by the way, me and the lads are going to have a party on friday, just to celebrate that we’r home. You should bring your friends with you!’’ 

 

’‘I don’t know..’’ sa jag och satte mig på bänken bredvid oss.

 

’‘ehm...what are you saying?’’ skrattade han.

 

’‘Louis will be there, right?’’ sa jag och tittade upp på honom.

 

’‘yes...?’’ svarade han. Jag tittade allvarligt på honom. ’‘okey’’ han satte sig ner bredvid mig på bänken. ’’i know it’s hard for you, but you’ve moved on, right?’’ Jag nickade.

 

 

 

’‘And you got Andrew, so there’s no problem. And besides...I’M HERE’’ Utbrast han. Han log sitt Niall leende som alltid fick mig på bra humör.

Jag hade Andrew som jag tyckte om, och det verkade faktiskt kunna bli seriöst mellan oss. Bra lixom. Vi passade himla bra ihop faktiskt, om man tänkte efter. Andrew hade faktiskt, på riktigt, fått mig att komma över Louis. Nej förlåt, påväg att komma över Louis.

 

 

 

Det blev fredag och dags för fest. Jag, becka, Andy och Andrew skulle dit tillsammans så vi skulle ses på bussen som gick 21:28 från mig, där jag och becka skulle göra sig iordning. Sen hoppade Andy och Andrew på vid Andrew’s station för att de bodde nära varann.

Jag valde en röd klänning och Rebecka hade en turkos grön/blå, call it whatever you want. 

Vi sminkade oss, fixade håret och började sedan gå mot bussen. Tydligen skulle det komma en del folk. Det skulle vara i Zayn’s lägenhet, som var störst av de. 

 

När jag såg Andrew var det nästan så jag tappade andan. Hans bruna hår låg sådär perfekt och hans bruna ögon tittade rakt på mig igenom alla folk som stod och trängdes på bussen. Ja stod. Det var lördag och många som skulle in till centrum.

 

’’my gosh’’ sa jag tyst och Rebecka skrattade tyst åt mig.

Vi satt vid en fyrplats, om ni förstår vad jag menar. Två säten mittemot varann.  Fyra totalt. 

Andy satte sig på sätet mittemot Rebecka, och då var det fullt, eftersom en gammal tant satt mitt emot mig. Jävla kärring..

 

’‘You can sit in my lap’’ log Andrew när han kom fram till mig. 

Jag satte mig på hans knä och han la armarna runt mig, samtidigt som jag lutade mig bak mot hans bröst.

’‘you are beautiful tonight’’ viskade han i mitt öra. Jag log stort, även om han antagligen inte såg det då han lixom satt bakom mig...

 

’‘and so are you babe’’ svarade jag och la mina händer över hans, som låg på in mage.

 

’‘trust me, she really thinks you are hotter then fire tonight, she did not breath when you walk to us in the buss and then she said ’my gosh’  to herself’’ skrattade becka och blinkade mot mig.

 

’‘thanks becka..’’ suckade jag på skoj. Eller ja..skoj och skoj...Pinsamt läge var det här japp!

 

’‘awe babe’’ han tog mitt huvud mellan sitt och kysste mig mjukt, samtidigt som jag la mina händer runt hans nacke.

’‘you’re the one who is the most beautiful in here, so shut up’’ sa han mellan kyssarna, så jag var tvungen att skratta mitt i allt.

 

Vi hoppade av där som var närmast deras lägenheter och gick sedan snabbt dit, då det var väldigt kallt ute. typ en halv meter snö också..

 

Det var Liam som kom och öppnade dörren för oss när vi ringde, och då spelades redan avicii på hög volym och folk stod och dansade lite överallt. Kloclkan var dock bara typ tio.

 

 

Jag var inte typen som drack jätte mycket, och det var inte Andrew heller. Lite drack vi ju såklart. Jag hade sett Louis vid ett par tillfälle, men han verkade inte påverkad alls. Han hade druckit någon cider, men inget annat. Han var inte sådär galen som han alltid var på fester. Jag visste inte riktigt vad som var fel, men han verkade tillbaka dragen och inte lika pratsam. 

De hade de andra också märkt. Liam som hållet sig från alkoholen helt ikväll kom fram till mig där jag just var påväg att gå på toa efter att ha lämnat Andrew i soffan med några andra.

 

’‘Have you talked to Louis today?’’ frågade han mig.

 

’’no i haven’t, why?’’ 

 

’‘he’s a bit strange today. You know how he use to be, right? ’’ Liam tittade allvarligt på mig,. Han var orolig för Louis.

 

’‘yes, i know. He don’t even drink alcohol tonight!’’ utbrast jag.

 

’’i know. I’ll go and find him’’ sa han och gick iväg. Jag sprang snabbt in på toa, för att jag höll på att kissa på mig efter drickan. 

När jag kom ut så skulle jag precis börja gå mot sofforna och Andrew när någon välbekant röst sa mitt namn.

 

’‘Ida’’  jag vände mig om och tittade rakt in Louis’ ögon, och just i den stunden så fanns det inget annat. 

Sedan kom jag på att han väntade på svar, så jag drog mig tillbaka till verkligheten igen.

 

’‘yes, Louis?’’ sa jag, och log svagt.

 

’‘can we talk?’’ sa han tyst. ’’ or..i have to talk to you. I have to say something’’ sa han tyst.

 

’‘sure, tell me?’’

 

’’ I mean..can we go out? It’s kind of private..’’ sa han lika tyst.

 Han var nervös. Jag kände honom tillräckligt bra för att veta det. Han hade gått och tänk på detta länge och försökt lisa ut vad han skulle säga. 

Jag nickade och följde med honom utanför lägenhets dörren och sedan ut på bakgården.

 

’‘okey, i know you’ll get mad and never speak to me again..but i just..have to tell you now..’’ Han tog ett djupt andetag innan han öppnade munnen och började.

 

Nu vill jag ha massor med kommentarer, för det var ni snåla med på det förra. För jag antar att ni vill ha fortsättningen snabbt, am I right? ;) xx
Är dock på ett galet skriv sug, så det är nog klart redan imorgon. Ni vet vad ni behöver göra! 

Kommentarer
Postat av: eionovels.blogg.se

Skitbra babe!

xxOlivia.

2012-11-03 @ 22:57:22
URL: http://eionovels.blogg.se/
Postat av: My

Hur är de möjligt att alltid få de att sluta spännande. :O Ajja, iaf HAHA! SUPERBRA babe!! Meeeer? Haha! :Dxx

2012-11-03 @ 23:00:32
Postat av: Matilda

Omg så jävla bra hoppas du får många kommentarer för jag vill ha nästa kapitel. Soooo bad !!! :)

2012-11-03 @ 23:32:57
Postat av: Emmi

OMFG!! are u tryna kill me o something?!! Den här novellen är den bästa jag läst, den är etta på min topplista! DU SKA VARA STOLT, RIKTIGT JÄVLA STOLT ÖVER VILKEN TALANG DU HAR PÅ ATT SKRIVA! Jag förstår inte var du får alla geniala idéer ifrån?! JAg tror jag kmr hinna dö och lägga mig i graven om jag inte får nästa kapitel snarast, men jag väntar!! Jag väntar! - Asså, åååh!!! Nu säger nog louis vfr han gjorde slut, typ för att han var otrgen elr nåt! bara en vild gissning, men men... hoppas verkligen kapitlet kmr när som helst!! älskar den!! <3 kram:D

2012-11-03 @ 23:34:29
Postat av: Rebecka

OHMAJGAAASCHH JAG VILL VETA!!!!

2012-11-04 @ 00:13:58
Postat av: Vilma

Galet spännande!!! :D

2012-11-04 @ 00:33:52
Postat av: Hanna

Spännande GAAAHH :D
Mera! (:

2012-11-04 @ 01:05:21
Postat av: ida

OMG!! skiiiitbraaaaa kapitel!!
men vafan kommer hända?? D':
har han varit otrogen? är han förälskad? vill han ha tillbaka hon? hatar han hon mer än nånsin?
you'll never know.. TILLS nästa kapitel kommer upp.. hahah :D så jävla taggad inför nästa! ME LOVE <3

2012-11-04 @ 02:57:45
Postat av: Fannie Wenner

Mer! Mer! Snälla idag ! Jag står inte ut! Vaad saa haaan !? Mer nu mer nu snälla !Jag är i desperat läge...

2012-11-04 @ 11:14:43
URL: http://www.catwalken.blogg.se
Postat av: Ditt största fan

Jag satt uppe hela natten idag... Jag somnade till och med vid datorn. Tänker sitta här tills nästa kapitel kommer... Och jag hoppas att det är nue...

2012-11-04 @ 11:16:27
Postat av: Louis Tomlinsson... Nej, Isabella O.o

Vad har hänt? Har han ångrat sig och vill ha tillbaka henne så mycket satt han gråter på kvällarna? (Hehe...)Snälla kan han säga " Ibland måste man förlora något för att inse vad man hade..." Det tycker jag låter så vakert när man säger det till ens ex... MER NU

2012-11-04 @ 11:19:37
Postat av: Louis Tomlinsson,Nej, Isabella O.o

Vad har hänt? Har han ångrat sig och vill ha tillbaka henne så mycket satt han gråter på kvällarna? (Hehe...)Snälla kan han säga " Ibland måste man förlora något för att inse vad man hade..." Det tycker jag låter så vakert när man säger det till ens ex... MER NU

2012-11-04 @ 11:20:04
Postat av: Linnéa

asså gud jag dööör, de är så sjukt spännande!
Du har en riktig talang, du ska vara stolt för du är verkligen grym på att skriva!

LOVE IT

2012-11-04 @ 11:43:59
URL: http://summergirl.devote.se
Postat av: Hanna

Mer snällast

2012-11-04 @ 13:05:44
Postat av: Hehe...

Du har en väldigt bra talang. Jag vill att dus skriver ett kapitel nu! Annars svimmar jag...

2012-11-04 @ 13:06:57
Postat av: Anonym

Inte imorgon! Wäää nu! Du skriver världens bästa novell, snälla, mer nu

2012-11-04 @ 13:10:02
Postat av: en directioner som kallas Elin

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Mera nu kvinna! Haha! Sjjukt spännande! Herruguh, det här är novelln jag följt längst och mest, jag följde zaynnovell oxå! :-)

2012-11-04 @ 15:11:13
URL: http://onedirectionsrockstars.blogg.se
Postat av: Isabella

Alltså............. Jag hoppas verkligen att Louis har varit kär i henne under hela denna tiden.. Det måste vara så och dem måste bli tillsammans typ... NU! Upp med nästa kapitel snart snart snart, snälla? Haha :)

2012-11-04 @ 16:07:18
URL: http://stolemyhearttonight.blogg.se/
Postat av: Lina

Snälla, nu vill jag ha mer
Verkligen nu! Jag svimmar snart...

2012-11-04 @ 16:17:30
Postat av: Malou

Feliciaaaaaaaaaaaaaa, du är bäst på att skriva noveller! Andrew är bara allmänt super söt. :D Längtar tills nästa så jag får veta vad Louis ska säga! :DD <3 /Malou :)<3

2012-11-04 @ 16:26:57
URL: http://novelleronedoned.blogg.se
Postat av: Fannie

Sälla en till, det mest spännande avsnittet! Snälla!

2012-11-04 @ 16:31:29
Postat av: catwalken.blogg.se

Jag har läst den om och om igen... Jag äskar din novellblogg

2012-11-04 @ 16:32:10
URL: http://catwalken.blogg.se/
Postat av: Magda!!!

OMG! Vad kommer han att säga?!? Du försöker att döda mig eller hur? Meeeeeeeeeeer!!!
Läääängtar till nästa kapitel!!!<333

Kramizar!

2012-11-04 @ 18:51:57
Postat av: Lilly

mer snälla , kan inte vänta!

2012-11-04 @ 21:08:27
Postat av: Ivanna

Gimmie more, i cant wait! Snälla , skriv mer nu! Jag måste veta vad Louis ska säga! Vill han ha tillbaka henne, berätta varför han gjorde slut, har han sett att Andrew är otrogen och vill nu berätta det i hopp om att hon ska komma tillbaka till honom? Jag vill höra nu! Du skriver världens bästa noveller!

2012-11-04 @ 21:12:00
Postat av: Jackie

Snälla skriv ett till kapitel! Det har gått en dag nu och jag orkar inte vänta mer! :(((( Jag vill höra vad Louis säger till Ida!

2012-11-04 @ 21:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt