kapitel 40

Okej...ikväll lovade jag mig själv att försöka. Att försöka en sista gång. Jag skulle göra allting jag kunde, men sen var det upp till henne. Jag kunde inte lägga hela mitt liv på att försöka få tillbaka henne när jag egentligen visste att hon inte skulle ändra sig.
Så... jag gick till festen med de andra. Nyårs festen. Jag visste att hon skulle vara där. Dock skulle vi överraska henne. Och Becka. Det hade vart Nialls ide, såklart. Vi skulle egentligen gå på en annan fest, hade vi sagt, vilket vi inte skulle. Martin var tydligen en kille Liam kände sådär halvt, då han och Andy var bästavänner och Andy kände Martin väl. Så det hade blivit så, att vi också skulle dit. Jag var redan nu så jävla nervös, rent ut sagt.  
Antingen skulle kvällen göra allt värre för mig, men samtidigt avsluta allt, eller så skulle detn förändra allting. Jag hoppades på det andra, men jag kudne verkligen känna på mig att det första alternativet var det som antagligen skulle bli verklighet..
Jag stod framför spegeln och försökte få mitt hår någorlunda snyggt, utan resultat. Det verkade lönlöst idag! Jag hade stått här i minst tio minuter och bara försökt få det att ligga snyggt. AH C'MON!!!
 
Det knackade på min lägenhets dörr och jag hörde killarna utanför stå och högljutt diskutera något. 
 
''Harry open the door!'' ropade jag. 
Efter några sekunder hördes ännu en knack och några plingningar på dörren. Irriterat öppnade jag dörren från mitt sovrum, och möttes av ljudet av en påslagen dusch. AHA det var därför han inte öppnat. Han duschade!
 
''BOYS OPEN UP!!!''  ropade Niall högt.
 
Jag skyndade på stegen mot dörren och låste snabbt upp den med den ena handen, då den andra hsde fullt med vax. 
 
''gosh, it took one hour'' suckade de, innan de trängde sig in, och jag återgick till spegeln i mitt sovrum,
 
Tillslut låg det ändå helt okej, skjortan satt bra, jeansen med, jag hade sprutat perfym...och jag var klar. Jag gick ut till de andra som satt i soffan med varsin öl. De lgo glatt när jag kom.
 
''are you done?''  Jag nickade till svars och började dra på mig mina mörkblå skor.
 
''Are you in a hurry?'' skrattade Zayn.
 
''No''  
 
''Do you want to leave now? ''
 
''we can wait until you're done'' sa jag kort. Liam tittade på mig och mötte min blick för några sekunder. Han såg direkt att något var fel, men samtidigt så tror jag han förstod. Deklart att jag var nervös över att träffa henne. Det förstod han. Han visste vad som hänt. Jag försökte mig på ett leende, men som vanligt gick det inte hem hos honom. När jag en gång frågat hur han kunde märka det, så hade han svarat ''It's easy. Your eyes don't smile''
Och det var väll så nu med.
 
 
Nervöst smög jag efter de andra när de skulle överraska Ida. Niall pratade med henne i telefon just nu, och jag kunde skymta hennes ansitke i sofforna, men ännu visste hon inte att vi var här.
Jag saknade att kunn göra så. Att kunde ringa henne närsom, smsa henne, vara med henne, kyssa henne, krama henne, skratta med henne, hålla hennes hans, spela  fotboll, bada, titta på henne när hon sover, mysa i sängen, kolla på film...Jag kunde räkna upp en lång lista. Allting. Jag saknade allting med henne. 
 
''HEY NIALL'' Hörde jag hennes underbara röst säga högt och glatt, och hon kastade sina armar runt honom.
 
''HEY BESTIE''
 
''aren't you and the boys supose to be at another party?'' Frågade hon sedan. De andra killarna började dra sig därifrån, så jag följde deras exempel. Jag klarade helt enkelt inte av att stå där. It was to much.
 
Jag och Harry gick bort och hämtade varsin stark öl och började vandra runt lite grann runt om i det stora huset. Det var folk precis överallt. Huset var också otroligt stort.
 
''We should go out there'' nickade Harry sedan mot dansgolvet. Jag nickade åt honom. Och där ute, där stannade vi resten av kvällen. Ända tills klockan var 10 i tolv. 
 
Harry, Zayn och jag gick ut på balkongen där jag antog att vi skulle ha nedräkningen och champagnen och allt det där. 
 
''Are you enjoy the party?''  Frågade Zayn, med blicken på mig och Harry.
 
''yes I do! ''  nickade Harry stort.
 
''And how about you, Lou?''
 
''Yeah, it's okey'' sa jag och försökte le.
 
''okey? you say this is okey? gaaah, something is wrong with you man'' skrattade Harry skämtsamt.
 
''HEEEEEEEY'' sa Niall glatt och ställde sig på min högra sida. Jag mötte Ida's blick snabbt, men slog sedan bort den i ren nervositet. Åh, idiot Louis. Vadfan gör du?
 
Det strömmade ut folk och alla ville frammåt, vilket betydde att alla stod och tryckte frammåt. Vi som stod längst fram, och hade utsikten över centrum gatorna, kunde se att det redan börjat avfyra raketer längre bort.
 
 
''i swear, my ribs will be broken tomorrow!'' hördes hennes röst högt klagande över alla andra. Meddans vi andra skrattade så tittade hon åt mitt håll. Hennes blick for över mina läppar, upp mot mina ögon, och sedan lgo hon mot mig snabbt innan hon slog bort blicken.
 
Martin började räkna ner tiden från tio till noll. Hela folkmassan stod och och ropade, nej förlåt, skrek, med honom. När klockan slog 00:00am så skrek alla i takt och hoppade runt som galningar. Champagne flaskor öppnades, glas delades ut och folk kramades. 
Ida började krama de andra killarna, Becka och Andy. Okej, det är nu det gäller. Jag har lovat mig själv. Och jag ska göra det nu. Jag måste. Sedan mötte hennes blick och jag började sakta gå mot henne.
Jag trängde mig igenom allt folk som stod och trängdes här och var. Det var smock fullt, men fortfarande hade jag bara blicken på henne.
 
När jag var bara några centimete ifrån henne så stannade jag upp och tittade på henne. På det långa blonda håret som var lockigt och hängde över axlarna, klänningen, hennes ögon som lös i den ganska mörka natten. Jag lutade mig fram och kramade henne försiktigt och hon gjorde detsamma.
 
''Happy new year'' viskade jag tyst i hennes öra, och nuddade läpparna mot öronsnibben.
 
''Happy new year'' sa hon tyst tillbaka. jag undrade om det jag skulle säga skulle förstöra allting. Försöra att jag faktiskt kunnat gå fram och krama henne utan att hon gjorde något emot och utan att hon blev arg på mig. Det hela var väldigt försiktigt. En aning pinsamt också. 
Jag pressade mina läppar försiktigt mot hennes kind, och hon flyttade kinden lite närmre. Hennes grepp hårdnade runt min rygg och jag lutade försiktigt huvudet bakåt igen för att titta in i hennes ögon. Vi stod och allvarlig talat stirradein i varandras ögon, båda med ett litet leende på läpparna. Hennes blick for ner på mina läppar och sedan tittade hon snabbt upp igen, som att hon inte gjort det med meningen. Jag chansade och lutade mitt huvud mot henne, smatisigt som hon tryckte sina läppar mjukt men bestämt mot mina. Jag exploderade inuti och alla känslor jag burit på under ett halvår kom ut.
Jag tog  för första gången kände jag mig hel igen.
 
Hon drog sig undan och tittade upp på mig.
''I can't'' viskade hon tyst. Hon såg halvt förtvivlad ut, men jag brydde mgi inte längre. Något gick i sönder i mig. Förväntningarna om att hon kanske faktiskt denna gången skulle förlåta mig och inse att vi var perfekta...allting försvann. Jag tittade på henne, och hon tittade tillbaka på mig. Hon såg mest förtvivlad ut och sökte i min blick. Men det fanns ingenting. Jag var tom. Hon hade nyss tömt mig. För sista gången blickade jag på henne,  dorg mig undan och gick snabbt därifrån. Eller ja, så snabbt det gick att trägna sig fram vill säga.
Jag letade upp min jacka som jag och killarna lagt i det ena rummet tillsammans med alla andras, drog på mig den och sprang ut genom dörren.  Jag hade ingen aning om vart jag skulle, men det betydde ingenting. Just nu skulle jag bort. Bort ifrån festen, bortifrån allt folk, bortifrån killarna och mest av allt bortifrån Ida. Långt bort.
 

Kommentarer
Postat av: ida

OH MY GOD!! SITTER OCH TYP SKAKAR.... DU GÖR ALLT SÅ JÄVLA BRA!! bölar.. jepp jag bölar... men jag skratta även under kapitlet (den skadeglädjaren som jag är) nej men helt ärligt:
" Hon hade nyss tömt mig." HAHAHAHAH THAT'S WHAT HE SAID.. WOOP WOOP
felicia is back in the gaame

2012-11-18 @ 21:54:34
Postat av: lovisa

åååh vad bra!

2012-11-18 @ 22:21:33
URL: http://lovisacarlborg.devote.se
Postat av: Jackie

De får inte ge upp hoppet om Louia! Det är bara Louia det ska vara! Det finns inget om Louis utan Ida och ingen Louis utan Ida. Jag vet inte ens vad jag babblar om längre! Mer!

2012-11-18 @ 22:43:40
Postat av: Rättning Jackie

Hehe... Jag menar det finns inget Louis utan Ida och ingen Ida utan Louis..... !

2012-11-18 @ 22:44:48
Postat av: Anonym

Omg nästa:D fort:D

2012-11-18 @ 23:23:35
Postat av: Malou

Jag dör.Älskar! :)<3
Men jag vill ha Louia tillbaka :( Jaja, jag kan vänta (:

2012-11-19 @ 15:06:34
URL: http://novelleronedoned.blogg.se
Postat av: Maja

Hej, jag har precis skaffat en ny novellblogg om killarna och skulle bli super glad ifall du kikade in och skrev vad du tyckte? Ifall du vill göra ett länkbyte med mig så säg bara till, skulle vara jätte snällt! : ) www.directionermaja.blogg.se

2012-11-19 @ 17:57:27
URL: http://directionermaja.blogg.se
Postat av: Carro

Gud vad bra!! Snälla nästa kapitel snaart!!!! <3

2012-11-22 @ 08:49:46
URL: http://carrohart.blogg.se
Postat av: Anonym

Vill ha fortsättningen;)

2012-11-23 @ 09:31:08
Postat av: Magda!!!

Guuud!!
Jag älskar denna novellen..men den kan bli bättre om Louis kommer tillbaka;) Hehehe!
Läääängtar till nästa kapitel!

Kramizar!

2012-11-23 @ 13:00:51
Postat av: amelia

Vill ha nästa!! :D

2012-11-23 @ 16:58:30
Postat av: julia

halo

2012-11-23 @ 17:47:59
Postat av: Ida

Kom igen nu, vill läsa meeeer :)

2012-11-23 @ 20:15:23
Postat av: Fiffo

MEER

2012-11-23 @ 21:14:05
Postat av: Beatrice

Mer! Jag vill verkligen ha mer!

2012-11-23 @ 22:10:24
Postat av: emma

du skriver så himla bra!

2012-11-23 @ 22:44:55
Postat av: Halle

VILL.HA.MER.PLEEEEEEEEEASE!!! Your first biggest fan!! Din novell är såååååå HIMLA BRA!! SERIÖST!!
waiting....waiting... MEN NEJ NU MÅSTE JAG SLUTA SKRIVA!!! VILL LÄSA MER!!!

2012-11-25 @ 20:49:16
Postat av: My

Nääääääästa? :)xx

2012-11-25 @ 22:11:59
Postat av: Sofia

Åhhh ville bara gråta när jag läste slutet! Fortsätt :))

2012-11-26 @ 16:37:06
Postat av: Rebecka

JAG FÖR JAG MÅSTE HA ETT KAPITEL NUU VI AR INTE FÅTT PÅ LÄNGE :(

2012-11-27 @ 23:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt