You Just Gotta Believe -Kapitel 13.

’‘Oh no Louis! Don’t take a fruit pizza! Seriously..’’ skrattade jag.
’‘what?’’
’‘pineapple?’’ Han skrattade åt mig och nickade stort.
’‘it’s delicious!’’ sa han glatt.
’‘actually...it’s not’’ sa Niall.
’‘yeah, Niall! ’’ sa jag och sträclte fram handen, för att han skulle göra give me five, vilket han gjorde och skrattade. Louis tittade ledsamt på oss båda.
’‘two against one. It’s not fair. Especially not when it’s my best friends and the girl I...date against me’’ sa Louis. Han låtsades gråta och jag slog armarna om honom meddans jag skrattade.
’’so you think you could just come back now? go away’’ sa Louis, meddans han försökte vara seriös. Vilket gick sådär...
’‘okey, then i’ll take Niall’’ sa jag glatt. Niall och jag stod och höll varann i handen och jag lutade mig mot hans axel med ett leende på läpparna och blicken på Louis.
Liam och Zayn stod och valde mellan pizza och kebab. De stod fast klistrade framför menyn på väggen, men tillslut kunde de bestämma sig.
Vi alla beställde våra pizzor vid disken och gick sedan för att hitta ett bord. Luke vinkade åt oss och pekade på bordet bredvid deras. Bara han inte kom med någon av sina beskyddande kommentarer och satt och frågade ut honom. Det var typical Luke!
Borden stod bredvid varann med cirka en meter i mellan, så jag satte mig längst ut, mot Lukes bord. Bredvid mig satte Lou, mitt emot mig satt Harry och de andra på stolarna bredvid Louis och Harry.
När vi ätit pizzorna så reste vi oss upp och skulle gå mot video butiken. Tydligen skulle Luke och hans polare det med, så vi gick alla tillsammans. Louis hand i min
På vägen hade det kommit fram två fans som ville ta bild med killarna. De hade inte velat vara oartiga, så de hade såklart ställt upp.
’‘haha, sometimes it have to be annoying with all these fans?’’ frågade Luke de efter att fansen gått.’‘yeah, but...they’re our fans. They’r the reason why we’r here. We love them all’’ sa Niall glatt.
’‘you’re lucky’’ sa Luke vänligt.
’‘where ar we going to watch the movie?’’ frågade Niall sedan.
’‘we can be at me and Harry’s apartment. It’s the biggest’’ skröt Louis.
’‘And the most uncleaned’’ sa Liam, och alla skrattade.
’‘it’s actually cleaned today’’ sa Lou.
’‘it’s just because you don’t want to get embarrassed if Ida would come’’ skrattade Niall. Louis bara fnös åt honom, och ännu en gång så skrattade vi alla. Jag kramade Louis hand en aning hårdare och han tittade på mig ett stort leende, innan han pussade mig lätt på kinden.

Det blev 1,5 kilo godis, 3 liter cola och två skräckfilmer. Ghost hunter och fair haired girl. Jag hade inte sett någon av de och skräckfilmer var något jag älskade. Jag, Niall och Harry hade plockat godis meddans de andra valde filmer. Choklad och sura grejer, det var det bästa som finns! Helt plötsligt fick jag världens sug på att lyssna på musik. Jag drog upp mobilen och hörlurarna ur fickan, och satte in de i min iphone. 
Jag satte på ed sheeran-drunk och försökte att inte sjunga högt.
’’so, we’re so boring?’’ frågade någon från sidan av mig, Harry. Han log så att man såg hans vackra smilegropar.
’‘haha, no. I was just in need of music’’ skrattade jag och drog ut ena hörluren. Harry tog den och lyssnade och sjöng lite tyst.
’‘can i show you a good song?’’ sa han sedan. Som svar, så räckte jag fram mobilen till honom och han sökte på maaron 5 och i hörlurarna spelades one more night.
’‘payphone is better!’’ utbrast jag och tog mobilen och ändrade till den. ’‘payphone, what makes you beeautiful and call me maybe is one of the songs i can listening everyday, without get bored!’’
’‘i’m at a payphone, trying to call home..’’ började Harry. Så där stod jag med Harry Styles och sjöng payphone i en godisaffär.
De andra kom tillbaka efter att ha varit och betalat. Jag tittade runt på de och vände sedan blicken mot mobilen igen.
’‘put on whistle’’ skrattade Harry. Vi var tvungna att gå nära, eftersom att hörlurarna inte var super långa. Jag såg på Louis att han inte gillade det, söt som han är.
’’we want to hear to!’’ klagade Niall när vi gått ut ur affären. Jag drog ut hörlurarna så musiken spelades högt ut. 
Alla började sjunga till musiken.
’‘can you blow my whistle baby, whistle baby,’’ sjöng vi allihopa. Det var galet hur mycket jag trivdes med dessa människor runt mig. Man log konstant och det gick inte en sekund utan att man hade roligt. Jag var jätte glad att jag lärt känna de allihopa.

 När vi kom hem, så sprang alla in i sofforna för att ta plats. Jag kastade mig i två mans fåtöljen. Tydligen hade de en sån. Louis kom snabbt efter mig, och kastade sig över mig och började kittla mig.
’‘Lou!’’ skrek jag. Men han fortsatte bara, hur mycket jag än slog på han och skrek. Jag var jätte kitteln, överallt!
Han slutade tillslut och istället la han sig halvt ner med fötterna på den stora fotpallen som hörde till fåtöljen.Jag satte mig bredvid honom och la handen på hans lår. Han tittade på mig och sedan på handen, och brast ut i ett skratt.
’‘what?’’ frågade jag förvånat.
’‘nothing...’’ sa han och tog handen i sin och kramade den hårt. Jag tittade djupt in i hans ögon, och drunknade ännu en gång i de vackra grå gröna ögonen. Världens finaste.
Han la sin andra hans runt mitt huvud och drog mig intill sig och mötte mina läppar.
’‘we’re going to watch a movie, could you please get a room?’’ skrattade Liam. De andra instämde med ett skratt.Typiskt de att förstöra allt, haha.
Louis beskyddande armar var runt mig hela tiden. De släppte inte mig för en sekund. Det kändes rent ut sagt så jävla bra i hans famn. Då och då pussade han mig på kinden, örat, halsen och munnen. Jag rös till varje gång. Hans mjuka läppar gjorde så att jag fick en elektrisk stöt igenom hela kroppen.
’’do you know what?’’ viskade han, efter att ungefär halva av den första filmen gått.Jag skakade på huvudet och tittade in i hans ögon.
’’i like you. very much’’


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt