You Just Gotta Believe -Kapitel 21.

Nästa morgon vaknade jag av att det var så varmt att jag trodde jag skulle dö. Allvarligt! Sedan kom jag på att Louis låg tätt intill mig med armarna om mig, bådas täcke på oss plus en Harry på oss. Het plötsligt så kändes det inte så konstigt. Men om jag inte tog mig ur denna omfamningen snart så skulle jag dö.
Men hur skulle det gå till? Jag satt där och funderade ett tag på något lurigt sätt att väcka dem, men eftersom jag inte kunde ta mig loss så kunde jag inte göra något långsökt. Därför så plocka jag upp min telefon satte igång en förfärlig tuta på högsta ljud och börja samtidigt klappa och sjunga med min tondöva röst "gotta be you"!
Harry reste sig snabbt som fan så han trillade bakåt. Louis däremot, bara muttrade lite, tryckte mig hårdare mot honom, tog en kudde för örat och var lika död som han var för tio minuter sen. Oförväntat... Snart började jag känna små pussar mot nacken som sedan blev till planterade kyssar på kinden, samt som han sträckte sig och började kyssa min hals, där han vet att jag har min "softspot".
Jag kunde inte göra något annat än att rysa när han började dra sina nyklippta naglar innanför mina lår.. *HEEAVEEEN* !! Då kom Harry och förstörde allt som den glädjedödaren han är.
-"NO NO NO NO!! NO PORNOMOVIES HERE, AND NOW...!"
Louis lyssnade inte alls utan fortsatte det han höll på med.
Hur mycket jag än ville att han skulle fortsätta så fick det ta ett slut för vi ska faktiskt hem snart. FAN, HELVETE! JUSTE, HEM..!
-"Harry, vad är klockan?!"
Harry kollade förvirrat på mig, vilket jag tyckte var väldigt konstigt då jag plöstligt förstod att jag hade snackat på svenska..
-"Haha, oh I mean... what time is it?"
-"You tell me, It was you that woke me up"
-"Right... 13.43?! We were supposed to leave like 12 or something.."
..Och där var vi, springandes fram och tillbaka för att packa sakerna, och göra v sig sådär hyfsat, samt försöka få liv på Louis. Vilket vi inte lyckades alls bra med. Niall slet upp kylskåpsdörren, gjorde några baguetter, gav fyra till mig (eftersom han visste att jag åt som ett djur) och tog fyra han själv, medans zayn stod och kamma sitt hår. Jag tog på mig Louis allt för stora joggingbyxor, en tjocktröja med sådär awesome tryck på och kamma igenom mitt mellanvågiga blonda hår. Jag tog lite puder eftersom jag antagligen såg ut som ett lik och täckte över några finnar. DONE!
Vi alla står där nere, redo att åka, när vi kommer på att Louis fortfarande är i sängen.
-"Oh, FUCK!"
Jag springer upp in till vårt rum och ser att han inte är där, går då av rena reflexer in på toan och där...satt han, all but naked och sket. De flesta hade nog stängt dörren och skämts som tusan, men eftersom jag inte är normal, Så gjorde jag inte det. Jag la mig på golvet och började dögarva åt absolut ingenting. Louis däremot, han skämdes lite, men vad gör det?
-"JAG SÅG DIN FJONG!!" nästan skrek jag och började skratta ännu mer, vilket är sådär liite konstigt eftersom jag har sett den innan..
Han kolla på mig som ett frågetecken och då kom jag på att jag sa även DET på svenska, men jag strunta i att repetera det för att det kommer bara bli konstigt. Så istället gick jag ut ur badrummet och stängde dörren och lät han va.. TRODDE HAN! jag gick in till hans rum, tog några kläder, gick in till toaletten, slängde kläderna på golvet, tog fram min telefon & var redo att fota när han gjorde ett sådär stort generat smile och höll sig för "the goodies" samt som jag tog kortet, gick ut igen, lät dörren vara öppen och gick in i vårt rum och packa sakerna. MOHAHAHA så snäll var jag..
När louis tog på sig kläderna gick vi båda ner och var redo för att dra. Harry frågade vad som hade hänt där uppe eftersom han hört smällar och massa skratt, och jag tänkte berätta.. men shit, den blicken louis gav mig.. damn. Fick spara det till senare, hihi!
Vi alla gick ut och bestämde vem som skulle åka i vilken bil. Efter lite tjurande från Louis sida så skulle jag, Zayn & Niall åka tillsammans. Och då såklart, så skulle Louis, Harry & Liam åka tillsammans.
När vi satt i bilen så såg jag att Zayn höll på att somna, och han verka tro att det skulle bli en lugn bilresa.. NÄRÅ! Inte när Ida Volt sitter i samma bil. Jag satte igång "WHO - tujamo plastik funk" på högsta bas och så hiimla högt ljud så man riktigt kände hur det vibrera i bilen!
-"WEEHOOO!! LETS GET THIS PARTY STARTED!" skrek Niall.
Jag var inte långt efter med att hoppa upp ur sätet börja dansa som en galning med Niall bakom mig. Zayn satt i förarsätet och börja dögarva och startade motorn.
"IT'S GONNA BE A BUMPY RIIDE!" skrek jag.
Jag och niall, bestiieees som vi var, bestämde oss för att skojgrinda och han bärde upp mig så vi båda trillade bakåt, eftersom vi faktiskt satt i en bil som faktiskt körde.. Vi båda började skratta och så var vi iväg!
Harrys perspektiv:
Jag kände endå på mig att detta skulle bli en bra resa eftersom jag har Louis & Liam i samma bil, men det ångra jag snabbt när jag hörde Zayn, Niall & Ida sätta igång riktigt hög housemusik i sin bil och såg Niall och ida dansa i högsta hugg! Dem började grinda på skoj och då vände jag mig snabbt om mot louis som är på min högra sida, som satt och koka. Shit, va sur han såg ut att vara!
-"And there goes the party.." Sa jag av en slump men ångra det snabbt när jag kände Louis ögon bränna på mig. Detta.. kommer inte bli en bra resa.. Liam kom ut ur toan och vi var redo att åka. Jag satte mig i bilen och började sätta igång radion när Liam snabbt stängde av den för att han hade så ont i sitt huvud. GREAT! Jag titta på louis brevid mig och han satt bara och hängde fastklistrad mot rutan. Ja gud, va roligt jag kommer ha.. Jag tog på mina hörlurar och satte igång musik där istället och bestämde mig för att vara lika osociala som dem.. Undra vad den låten som Ida satte igång hette? för gud va bra den var..

"Ca 2 timmar senare"
-"Home sweet home! Sa Niall när vi gick ut ur bilen helt svettiga och sletna. Zayn kom strax efter med sitt bubblande skratt som ekade högt. Han har tydligen inte släppt mina och Nialls exklusiva och snygga danssteg ur tankarna..
Harry, Liam & Louis kom efter oss och alla förutom Liam som faktiskt hade ett leende på läpparna var sura som satan.. Undra vad som hade hänt i deras bil? INTE ETT SKIT...
Louis, som såg ut som han hade fått slut på hoppet av livet ändra snabbt det när han såg mig springandes mot han som en glad fåntratt. Jag omfamna han och sen tryckte jag ner han mot marken och satte mig gränsle över han samt som jag skratta ett hånfullt skratt!
-"IDA! We're on a street, you can't ride me now.." Sa han sådär lite hånfullt samt som han blinka med ena ögot mot mig.
Jag reste mitt ena ögonbryn, och böjde mig ner och viska i hans öra bara så han hörde;
-"What a shame, because I want you so badly right now.." och så stöna jag tyst så bara ännu en gång han hörde.
Jag reste mig snabbt, och blinka mot han, samt som jag tog jag tag runt harrys rygg vid min ena sida, och liam vid den andra och hoppa smått mot Zayns lägenhet.
Louis ögon fylldes med lust och sen reste han sig upp och började gå med rask takt mot oss. När vi väl var inne i Zayns lägenhet så tog alla av sig skorna, och slängde sig i soffan. Zayn gick mot köket och tog någon chipspåse ur skafferiet, lite cola och några glas och slängde sig över alla oss. Tyvärr så låg jag underst.
Jag sträckte mig efter chipspåsen, vilket Liam märkte så han tog tag i den och gav den till mig. Jag gav han ett artigt leende som tack och försökte koncentrera mig på att andas under allt detta. Vilket gick...sådär, haha. Jävla fetton. JOKE.
Antagligen somnade jag för att sen vaknade jag av att min nacke gjorde riktigt ont. Jag försökte resa mig upp och titta runt mig, men jag kunde fan inte röra den. Jag skrek till lite lätt, och snabbt såg jag Louis ovanför mig med ett oroligt uttryck.
’‘what happened?!’’
’’my neck..’’ sa jag tyst.
’‘what? seriosly? what’s wrong?’’ frågade Lou, och hela han lixom lös av orolighet. De andra killarna kom upp bredvid honom, och alla såg halvt skrämda ut.
’’i woke up like this’’ sa jag, och gjorde ett nytt försök att resa mig, men kved till när det inte funkade. Jag hade helt enkelt för ont...
’‘We’ll help you to raise you up’’ Lou tog försiktigt handen bakom min nacke och de andra drog upp mig långsamt i armarna.
’‘put her in Louis lap’’ sa Niall. Lou satte sig bakom mig och de andra hjälpte mig till honom, och han la händerna om mig. Jag halvlåg i hans knä, med hans armar. kunde det bli bättre? Fan heller.
De satte på en film som vi hade som bakrund och bara pratade. Helt plötsligt reste sig Niall och började skrika.
’‘whaaaaat?’’ sa vi alla i kör.
’’im fucking hungry!’’ klagade han. Alla bröt ut i ett jävla as garv och han bara stod där och tittade på oss.
’‘have you any food at home?’’ frågade Niall hoppfullt.
’‘i’ve got some microfood in the freezer?’’ sa Zayn.
Det hela slutade med att vi alla satt och åt micromat. Vissa åt biff med äckliga sunkna potatisar och någon sås, och andra köttbullar, snitzel eller något. Jag åt snitzel med bearneisås och sunkna potatisar. Helt okej iallafall. Vi satt med filmen på, ljus på bordet, cola och mat och bara pratade. Alla var galet trötta efter dagarna uppe i Louis stuga!
Tillslut var jag så jävla trött att jag inte pallade ha ögonen öppna längre. Då var klockan endå bara halv två ungefär.
’‘Zayn, where are we all going to sleep?’’ frågade jag trött.
’‘ehm...’’ sa han fundersamt.
’’in my bed, in the sofa and...where you want to’’ skrattade han.
’’i take the bed!’’ sa jag, och försökte resa mig från Louis knä. Han hjälpte mig upp och jag började trött gå ditåt. 
Louis följde efter mig och sen hörde jag andra steg med.
Jag var för trött för att vända mig om, men jag antog att det var mer än Lou.
Jag kastade mig snabbt i sängen , och väntade på de som skulle komma.
Först Lou, som la sig bredvid mig. Eller mer...bakom mig. så min rygg, mot hans mage, och huvudet i nacken och kramade mig lätt. Sen kom Niall...och sen Harry....och sen Zayn...och sen Liam.
THA FUQ!? skulle alla ligga här? allvar?
’‘seriously boys?’’ sa jag trött.
’‘yep!’’ svarade de mig och kastade sig bredvid oss.
’’it will be to warm!’’ klagade jag.
’’i will open the window’’ skrattade Zayn och gick mot fönstret och öppnade det. Sedan la de sig alla bredvid oss. Man hörde en fet duns, och sen Niall som sa
’‘EEUUUWW! Harry! No not you Liam. Seriosly boy, get off me! My foot! Your fat idiot!’’ skratt från de andra killarna och sedan Nialls fortsatta meningar.
’‘ooooh, this will be a long night’’ suckade Louis.
’’mm-hm..’’ svarade jag tyst.
’‘what a shame. I want to be alone with you’’ sa Lou, och suckade ännu en gång.
’‘haha, why?’’
‘‘cause...you make me fucking turned on’’ ÅH sexiga människa. Helt plötsligt vaknade jag till en aning, och vände mig om mot honom i sängen.
’‘and i want you. Closer then ever’’ viskade jag. Jag lutade mig fram och bet lite nätt på skoj i hans underläpp. Han stönade lågt till, men tillräckligt för att de andra skulle stanna upp i sitt krigande och titta på oss.
’‘get a room!’’ sa Harry.
Jag reste mig och drog istället med mig Lou ut till sofforna. Där var det inte så trångt heller, eftersom Zayn hade en överdrivet bred soffa.
’’so, where were we?’’ viskade han, och började kyssa min hals. Hans ena hand vandrade ner mot kanten av mina svarta fotbolls shorts och började försiktigt dra i kanten. Min hand åkte in under hans tröja och träffade varm hud. Bara av att dra handen över hans mage, fick honom att stelna till lite, och samtidigt göra mig ännu mera turned on på honom. Den sexigaste människan på jorden, fan!
Hans händer var plötsligt över hela min kropp och tröjan hade åkt av i farten. Louis med för den delen. Nu var det bara hans byxor och mina shorts. Men....tänk om de andra kom mitt i allt?
’‘Louis’’ stönade jag tyst. Han avslutade sig tvärt med att kyssa min mage och kollade upp på mitt ansikte.
’’if the other lads come in...?’’
Han såg ut att fundera ett tag innan han sprack upp i ett leendse, reste sig och drog med mig in i ett annat rum. En tvättstuga. Det fanns en nyckel på insidan, så han använde den och låste dörren efter sig innan han kollade på mig med ett cheeky smile, och snabbt var vi båda på varann igen där vi slutat i vardagsrummet. 
Efter att byxorna åkt av så fortsatte vi med min bh och han började leka. Sen stannade han plötsligt upp och tittade mig i ögonen. Hans ögon blänkte och, han log jätte stort. Han var så gullig just där att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Så vacker...

’’ is it okey? ’’ frågade han tyst.

’‘continue’’ flämtade jag. Han skrattade tyst och lutade sig sedan fram så att han kysste mina läppar, och sedan ner och drog av mina trosor, och fortsatte med kyssarna där istället. Jag var helt snurrig och visste verkligen inte vad jag var. Hans tunga jobbade jävligt hårt där nere, inte mig emot....
Jag fick behärska mig själv med att inte sparka honom i huvudet och dra ner all Zayns tvätt som låg ovanför mig med händerna.... Louis märkte det och skrattade lågt, innan han fortsatte.
Jag kände hur jag blev våtare och våtare och tillslut kunde jag inte hålla emot. Jag släppte ut ett långt stön, och han tittade upp mot mig. Han log igen.
’‘was it...good?’’ frågade han.
’‘good? Did you just destrice that as good?’’ frågade jag allvarligt.
’‘ehm..yes? or ehm..what...?’’ Han såg plötsigt osäker ut. Som att han gjort fel. Han trodde antagligen att jag inte tyckte det var bra alls, medans jag egentligen menat att det var det bästa och skönaste som någonsin hänt och att han var en jävel på det.
’‘that was one of the most amazing things you’ve ever done, Lou’’ sa jag och närmade mig hans läppar, och höll händerna i hans hår.
Helt plötsligt var han i mig, och jag kved till. Av välbehag. Han rörde sig först långsamt, men sedan en aning snabbare. Både han och jag arbetade emot varann. Jag trodde verklige att jag skulle dö snart! Eller...åtminstonde spricka....
Hans läpparv var återigen över mina och jag kände ett lyckorus i kroppen. Han log mot mina läppar och jag var lyckligare än någonsin.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt