You Just Gotta Believe -Kapitel 23.

Hela veckan så var jag och jobbade med Rebecka vid kiosken. Det kändes skönt att ha något att göra, eftersom att jag annars bara hade spenderat mina dagar med att sakna Louis. Vilket jag gjorde iallafall. Men nu fick det lixom inte så mycket egentid eller vad man ska säga. Jag tänkte på honom varje dag, varje timme, varje minut. Men nu jobbade jag samtidigt, så det blev inte lika jobbigt. Dessutom smsade vi massa under dagarna och pratade även på kvällarna. Ikväll hade vi bokat upp oss med skype klockan 10 , eftersom han var ledig idag. Imorgon kväll skulle de däremot ha en konsert.
Louis var alltid lite halvt ledsen när vi pratade, eller facetimade. Han sa att han saknade mig mer än något och att han mer än gärna skulle åkt hem för att vara med mig. Så jag blev den som fick hålla hoppet uppe, le hela tiden och säga att vi skulle ses om 8 dagar. Men allting jag egentligen ville var att känna hans läppar mot mina.
’‘what’s up with you sunshine?’’ skrattade Rebecka när vi höll på med att jobba.
’‘what?’’ frågade jag, fastän jag antagligen förstod vad det var.
’‘You’re down hun. Is it Louis?’’ Hon la en hand på min axel och såg medlidande ut. När jag inte svarade, så kramade hon mig hårt.
’’he will be home soon’’ Sedan släppte hon mig och vi fortsatte med jobbet.
’’i know, but...äh, i don’t know’’ Allvarligt så visste jag ju inte riktigt hur jag skulle föklara vad jag tänkte och kände. Ingen aning faktiskt.

 Timmar senare:

Jag tryckte upp skype och var nu inloggad. Sekunderna efter så fick jag ett samtal på skype. Mitt leende spred sig i hela ansiktet och det var precis som om jag fick ny kraft. Ny kraft att leva. Att andas. Att vara lycklig och glad.
’‘HELLO BEAUTIFUL!’’ hördes hans röst, och strax därefter dök video rutan upp och hans glada ansikte lös, de med.
’‘HEY HANDSOME!’’ svarade jag glatt.
’‘zuuuuup?’’
’‘not much. And you?’’ frågade jag.
’‘not really much either, just thinking about you’’ Hel jag blev varm av det hans sa, just bara för att det var just han som sa det.
’‘sounds perfect’’ skrattade jag.
’’so, what have you done today, my angel?’’
’‘i’ve worked. And...nothing else. Just been with Becka and Andy’’ sa jag i ett försök att försöka dölja att allting gått åthelvete eftersom de bara vart han i mina tankar.
’‘sound good. What did you do?’’ frågade han.
’’we ate’’ skrattade jag. ’‘What have you done today?’’
’‘worked’’ skrattade han.
Plötsligt ringde min mobil och jag såg Nialls namn lysa upp på skärmen.
’‘wait a second Lou’’ sa jag och svarade i telefonen.
’‘hey nialler!’’ sa jag glatt.
’‘can you be at the airport in 22 hours?’’ sa han snabbt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt