You Just Gotta Believe -Kapitel 10.

Meddans jag satt på cykeln på väg till jobbet dagen efter så satt jag och tänkte på gårdagen. Dejten med Louis. Som hade spårat ur...totalt. Fast både jag och Louis hade enats om efteråt att den endå vart galet rolig. Även om det var den mest konstiga kvällen i hela mitt liv och att jag inte nu efteråt förstod att jag gjort sådär framför honom...så var jag endå glad att det hände. 
Hela dejten hade lixom inte haft ett enda pinsamt ögonblick efter det där. Det kunde inte bli mer galet.
Ett sms trillade in meddans jag cyklade, och såklart så kollade jag på det, även om det inte var det mest optimala när man cyklade i London.

Niall Horan: 
''Andy wanted me to tell you that Becka is going to be a little bit late and ask you if you could make it by yourself in the morning? :) xx''

Jag stannade vid rödljusen och suckade högt. Egentligen gjorde de ju inte jätte mycket... Men att öppna själv...men förmiddagen själv med rusningen...
’‘Did you woke up on the wrong side today?’’ skrattade någon bakom mig.
Jag vände mig snabbt om för att få se vem det var, även om jag egentligen känt igen rösten redan innan. Men för att försäkra mig lixom...
’’No. Not exacly’’ sa jag och granskade Louis uppifrån och ner. Andlöst vacker. Som vanligt...
’‘what is it then?’’
’‘Niall just texted me...’’ suckade jag. Men ångrade mig ganska snabbt då jag kom på att det mer lät som om jag inte ville smsa med Niall. Men innan jag hunnit ändra det så hade Louis svarat.
’‘what? what did he wrote?’’ Louis blick hårdnade lite i min.
’‘haha that becka will be a bit late. It’s not that bad...but around 12 a clock it’s so much people’’ sa jag. Louis såg ut att tveka lite och tittade på mig, innan han tittade bort.
’’i can help you..’’ sa han tyst.
’‘yes that would be great! ’’ sa jag glatt. Louis hela morgonen och förmiddagen för sig själv? JA TACK.
’’if you want to?’’ sa han sedan.
’‘yes, ofcourse!’’
Louis hjälpte mig hela förmiddagen och gjorde glass, hämtade cola, mackor, godis och allt annat om de beställde. Det var mysigt att ha honom här hela tiden. Att stå några centimeter ifrån honom hela tiden, och nudda varandras axlar lite då och då. Ibland inte med vilje, och ibland helt med mening. hehe...
Ungefär efter en timme så hade han Liam ringt honom och frågat om inte vi allihopa, dem, Louis, Andy, Becka och jag skulle stanna kvar efter att vi slutat jobba och sätta oss på bryggan. Andy hade lovat att köpa starbucks mackor med påvägen hit. Vi skulle fixa colan härifrån och Harry fixade ölen.
Vid halv 7 så kom de andra killarna och joinade oss. Andy och Louis hade vart här hela dagen. När becka kom så var det Andy som körde henne. Så de två killarna hade stått utanför och solat och pratat med oss under hela tiden. Hur de orkade vara här förstod jag dock inte. Utan att ha badat något och bara suttit stilla hela tiden. 
’’so, tell us about your date!’’ utbrast Niall. Jag tittade förskräckt på Louis och skakade lätt på huvudet. han bara blinkade mot mig, och la sin hand på min. Vi låg på mage brevid varandra på bryggan, meddans de andra satt och låg lite brevid oss. 
Han började berätta från att vi satt och åt, när vi låg på filten, när vi gick ut för att bada och när han kom till delen då gubben kom ut på bryggan och vad han sa och vad vi gjorde så la jag huvudet i händerna och försökte gömma ansiktet. Pinsammare kunde det ju fan inte bli.
Alla bröt ut i ett gapskratt och la sig och skrek av skratt.
’‘OMG..OMG..HAHAHHAAH...OH..MY..GOOOOD..DID YOU REALLY DO THAT? I MEAN..EHM..AHAAHHAHA’’ skrattade Niall högt och de andra ungefär samma sak. Louis skrattade också. Jag med. Men inte åt det, utan med de andra. Dock inte lika mycket. 
Herregud. Det var fan pinsamt nog igår. Och nu..när alla visste....
’’i will get my revange’’ sa jag seriöst.
Louis la plötsligt armen runt mig meddans de fortfarande skrattade och ajg kunde inte koncentrera mig på något. Den bara låg där. Och han bara låg där. Brevid mig.
När de gått ett tag så frågade Louis om jag kunde hämta en till öl till honom. 
Naturligtvis gjorde jag ju det. På vägen ruffsade jag till i hans hår så att han suckade djupt åt mig, men jag kunde se hur leende lekte på hans läppar. Han såg så lycklig ut på något sätt. Jag log mot honom innan jag gick iväg.
Jag kom på världens smartaste ide meddans jag hämtade ölen. Jag tog is i min hand. FAN vad bra.
Louis satt med ryggen mot, så han såg inte när jag kom med handen fylld med is och den andra med öl. De andra anade nog lite. Iallafall de som såg.
Jag böjde mig ner för att sätt ölen framför honom, samtidigt som jag sa
’‘revenge’’ ganska tyst, men tillräckligt högt för att alla skulle höra, samtidigt som jag stoppade isen i hans tröja. Han skrek till och satte sig snabbt som upp, snabbare än jag någonsin sett någon röra sig. Alla började gapskratta och jag reste mig upp jag med. Lous tog tag i vatten flaskan som var bredvid och började gå mot mig. Jag backade snabbt på bryggan och gick bara längre och längre ut. Han började springa mot mig och jag sprang jag med. Han kom ifatt mig och hällde vatten över mig. Samtidigt trillade vi båda över kanten och ner i vattnet. jag trillade över Louis och tog tag i honom. Skrattandes tog vi oss upp på bryggan där de andra ännu en gång skrek av skratt. Det gjorde jag och Louis med. 
Jag lutade mig mot honom och la armarna runt hans midja, samtidigt som han gjorde detsamma och vi stod där, på en brygga, genom blöta och kramade varandra hårt. Han backade huvudet lite och såg rakt in i mina ögon. De lös av lycka. Han log mot mig och allting runt mig försvann. Det var bara jag och han. Ensamma. Mitt i ingenstans.
Han blickade ner på mina blöta kläder och vandrade sakta ner med blicken, och sedan tillbaka upp till mitt ansikte. Han bet sig i läppen och satte sina händer runt mitt huvud, på mina käkben.
’‘you look way to sexy in those clothes’’ sa han och tryckte sina läppar sakta mot mina. Lyckoruset steg i hela mig och jag tryckte mig mot hans blöta kropp. 
Jag vet inte hur länge vi stod där, men ett tag iallafall. En evighet, kändes det som.
Sedan efter ett tag, när avslutat kyssen och gick tillbaka till de andra som satt med sina blickar fastklistrade på oss, så kunde jag inte låta bli att känna mig gladare än någonsin. Ren lycka. 
Jag la mig ner där vi legat innan tittade runt på de alla, och fastnade först med blicken på Niall som log stort mot mig och gjorde en diskret tumme upp. Jag skakade på huvudet åt honom och tittade sedan på Harry som redan tittade på mig. Hans blick visade inte så mycket. Inte sorg. Inte glädje. Inte besvikenhet, inte något. Han log lite svagt mot mig och jag log tillbaka. What’s up with him?
Louis avbröt ögonkontakten genom att lägga sig bredvid mig. Han hade tagit av sin tröja, så man såg hans abs. Jag stirrade, antagligen lite för länge så jag vände snabbt bort blicken igen. Niall blinkade mot mig. Smart nog att ha förstått.
Louis halv satte sig upp på armbågen och drog mig intill sig. Min rygg var mot han mage med stöd på armbågen. Hans varma andedräckt i min nacke och hans högerhand som vilade mot min mage, lekandes med min ena hand.
’‘When exacly are we going on tour?’’ frågade Niall. 
’’I don’t know. Paul will tell us, i think. He wanted us to have some rest now. But just in a few weeks. Three i think’‘ svarade Liam.
Vi alla småpratade i flera timmar, om allt och ingenting. Mina kläder hade torkat, och trots att jag hade Louis arm runt mig så började jag frysa. 
’‘are you freezing?’‘ viskade Harry i mitt öra. 
’’a little bit..’’ sa jag lågt. Han reste sig upp och gick och hämtade två filtar. En till mig och en till han själv. 
De andra gick också för att hämta filtar.
’‘someone of the couples have to share blanket. Here’s just one more, and me and Harry is two people’’ skattade Niall.
Louis kastade snabbt sin filt till Harry som tog emot det med ett tacksamt leende.
Louis vände blicken och tittade på mig med ett lekande leende på läpparna.
’‘can i borrow?’’ skrattade han. Jag nickade och gav honom lite av filten, så den nu låg över Louis rygg och sedan runt mig. Han la sina beskyddande armar runt mig och jag tog tag i hans ena hand och inspekterade den mjuka handen.
’‘you got big hands’’ sa jag tyst. Ett litet skratt for ur hans strupe.
’‘i know. And i got a big heart to’’ svarade han.
’‘you sure?’’ skattade jag lågt.
’‘yep. And...it’s all for you’’ Hans armar kramade mig hårdare och jag tryckte mig mot honom.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt