You Just Gotta Believe -Kapitel 3.

’'i want ice cream!’’ utbrast Andy. ’’ don’t you want one Lou?’’
’‘now, when you say it!’’ sa Louis. 
’’i want soft-ice cream! With....chocolate powder on!’’
'‘you’re acting like a three year old kid, Andy’’ sa Sofie och skrattade. Vi andra hängde med i hennes skratt. Jag tittade på Louis när ha skrattade. Var det fysiskt möjligt att göra ont när man kollade på någon, för att personen var så vacker? Gick det verkligen?
'’i don’t know what i want! Ball cream? or....soft-ice cream...which one should i take?’’ Jag skrattade åt hans beklagelse. Han såg så söt ut att jag ville kasta en sten på någon.
'‘Are you laughing at me? Seriously?’’ jag förstod att han inte menade det arg, för ett leende lekte lite på  hans läppar. ’‘fuck, i can’t be serious...’’ mumlade han.
Jag skrattade igen och mötte hans blick. Det kändes som att något blixtrade till i mig. Mellan oss. Såklart var det bara jag som kände det, men jag kunde inte låta bli att granska honom. Hans ögon vilade lugnt i mina.
'‘Hey, Lou?’’ sa Andy och puttade till honom på axeln. Louis drog sen blick ur min och tittade förvånat upp mot Andy. 
’‘Sorry man, what?’’
’‘Stop flirting with girls and decide!’’ skrattade Andy. 
’’Decide what?’’ frågade Louis förvirrat.
’’Decide what kind of ice cream you want! WHAT HAPPENED TO YOU!?’’ Andy skrattade så han höll på och dö. Bokstavligt talat. Han satt på huk och skrattade. Sofie med. Hon hängde över luckan med huvudet i händerna. 
De båda skrek av skratt. Jag och Louis bara stod och tittade förvånat på de. Han mötte min blick.
’‘was it even funny?’’ frågade han mig, och himlade med ögonen.
’’no, not even a little’’ sa jag lika förvånat, medans vi kollade på våra två ’‘vänner’’ som skrek av skratt. När de lugnat sig lite så frågade vi dem vad som var så kul, varför de skrattade.
’‘haha...ehm...just..nothing..Louis..was..’’ sedan brast Andy ut i ett gapskratt igen och kort där efter  Sofie med. Louis tittade på de, himlade med ögonen och skakade på huuvdet. Sedan fäste han blicken på mig.
’’so, i don’t know what ice cream i should take. But...Ball cream sound good’’
’‘what taste?’’ frågade jag.
’‘strawberry and...vanillia’’ log han.
Meddans jag gjorde hans glass, så kände jag blicken på mig hela tiden. Det gjord emig lite nervös. Nervös för om jag skulle tappa något, eller så. 
’’so, how is work so far?’’ frågade han meddans jag tog en kula vanilj glass och skulle trycka på struten. Jag stannade upp och tittade på honom, innan jag svarade
’‘good!’’
’‘you don’t have stop making ice cream, just because i’m talking’’ sa han och blinkade.
’‘that’s what she said’’ sa jag tyst och fortsatte.
’‘oooooooooh!’’ sa Andy, som nu slutat skratta.
’‘Louis blinkade mot mig, och jag gav honom glassen. Andy fick sin o sedan betalade de. Vi hade inte märkt att de bildats en kö bakom de, förrens en av de sa något.
’‘are you done now?  Maybe you can flirt with them later, when we’ve got our ice cream’’ skrattade en äldre man, antagligen pappan till de två barnen han hade framför sig.
Meddans jag och Sofie ’‘bedjänade/tog beställning’’ för de andra i kön, vilket var cirka tio stycken nu, så kände jag hela tiden Louis blick på mig. Det gjorde mig ännu en gång lite nervös för att misslyckas. I mellan åt så kastade jag en blick på honom, bara för att se om dem gått. Men de stod kvar där och åt sakta sina glassar. Varje gång som jag tittade åt deras håll, så hörde jag Sofie små skratta för sig själv och när jag kastade en blick så antingen blinkade hon mot mig eller bara log. 
’‘Now we can get some private time’’ skrattade Louis.
’‘for what?’’ Andy rynkde pannan och log lite smått mot Louis, som inte ens verkade förstått själv vad han sa.
’’i didn’t mean like that! I mean..Hang out!’’ skrattade han.
’’he didn’t’’ viskade Andy.
’‘right no..’’ mumlade Louis med ett leende på läpparna innan han snabbt började på en ny mening. ’’So, for how long are you working today, ladies?’’ 
Jag tittade på Sofie, eftersom jag inte visste själv.
’‘around 8 a clock. Sometimes more, sometimes less’’ sa hon. Både Louis och Andy himlade med ögonen.
’‘what?’‘frågade Sofie.
’‘are you working so much, the whole summer!?’’ utbrast Andy.
’‘not on the weekends, but yeah. Whole summer. But...your girlfriend are taking my place in two weeks, Andy. But she’s working all summer’’ sa hon och nickade huvudet mot mig. De båda grabbarna vände sitt huvud mot mig med en förvånad min mot mig. 
Jag ryckte på mina axlar och log mot de.’‘money’’
De skrattade, och ännu en gång fick jag höra Louis klingande skratt.
’‘you’re gonna die here. We have to give you a life jacket. I mean... If you are drowning in the ice cream’’ sa Louis med ett leende.
’‘just because i’m making you ice cream, dosen’t it mean I like ice cream?’’ skrattade jag.
’‘YOU DON’T LIKE ICE CREAM!?’‘utbrast han. De andra kollade på mig.
’’no?’‘   Alla tittade chockat på mig. Som om jag vore en clown som just berättat att den inte hade någon röd näsa. Nej men...typ. Pinsamt läge, check!
’‘It’s like the best thing ever!’’ sa Sofie.
’’no. It’s to cold. ueek!’’ sa jag och såg äcklad ut. 
’‘i’m hot!’’ utbrast Louis. ’‘then you have to love me!’’ Han slog ut med armarna och log mot mig. 
’‘Louis, stop flirting’’ sa Andy och puttade till Louis, på skoj. 
Jag visste inte vad jag skulle säga. Jo men absolut är du det Louis! Jag sitter som ett jävla freak där hemma och kollar på bilder på dig, så jag, du är helt fucking underbar! Nej...inte riktigt va.
Efter att killarna stått med oss ett tag till, så gick de ner för att bada, men la sina handdukar och väskor utanför kiosken för att komma tillbaka när de badat. Meddans Louis drog av sina shorts och tröja så stod jag och betraktade honom. Han hade badbyxor i sin väska, så han stod på stranden i kalsonger: Endast kalsonger. Killar alltså....
De kunde verkligen göra vad som. Men det var lixom inget konstigt för de att  stå i kalsonger. De skämdes inte. Hade det vart en tjej som stått i bh och trosor, så hade vi skämts ihjäl. Det var ganska konstigt egentligen.
’‘you are staring’’ skrattade Sofie brevid mig. Jag drog blicken från Louis kropp och vände den mot henne. Jag log. Jag kunde dock inte förneka det...
Jag vände blicken mot honom igen. Han mötte min blick och log mot mig. Det där leende. MY GOSH.
När de dragit på sig badbyxor så gick de förbi oss.
’‘See something you like, huh?’’ skrattade Louis. 
Jag gjorde tummen upp mot honom och han skrattade och gick efter Andy.
’‘you’re not very shy’’ sa Sofie sedan.
’‘what? Why should I? ’ frågade jag.
’‘You’re a fan of him. Of the whole One DIirection. You knew who Andy was. And you’re talking to them like..normal people?’’ sa hon förvånat.
’‘ehm..yes? Why Shouldn’t I? ’’ 
’‘The most of the fans should screaming and want to take picture if they were in your clothes’’ skrattade hon.
’‘I’m not that crazy. Or I  love them. More than anything and they mean so much to me, but they’re normal people, right?’'
’‘of course. And what about Louis?’’ sa hon retsamt.
’‘what?’’
’‘you can take your eyes of him. He’s flirting with you’’ skrattade hon.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt