the only thing I Ever Need - Chapter 19

 

 

 

När jag steg ut ifrån flygplatsen, var det första som strömmade emot mig värme. Jag chockerades utav hur varmt det faktiskt var och jag kände hur svetten redan börjat tillfredsställa sig i min panna. Jag drog ner solglasögonen nerför ögonen, för att inte bli bländad utav solen när jag tittade omkring mig.  

Bakom mig kunde jag känna att James och Harry stod. James kom fram vid min sida och suckade lyckligt.

Först bara stod vi där i några minuter, innan han började gå mot en utav taxi bilarna som stos parkerade på gatorna. Han sa några få meningar på spanska, innan han nickade och vände sig emot oss.

 

’‘Let’s go’’  Taxi mannen steg ut och hjälpte oss in med väskorna i bagagutrymmet och James hoppade in bredvid förar sättet, vilket resulterade till att jag och Harry fick hoppa in där bak. 

Medans vi körde igenom igenom landskapet, så kunde jag inte låta bli att tänka vem som satt bredvid mig. Vem som jag skulle spendera 3 veckor med. Varav två utav de tre, skulle vi vara ensamma. 

Jag log utav bara tanken. Jag såg verkligen fram emot detta. 

Efter ungefär 30 minuters bil resa, med för det mesta tystnad, så steg vi nu ut ur bildörrarna och blickade på omgivningen. Framför oss stod ett stort hus där utsikten var direkt utöver vattnet. Bredvid låg en rad likadana hus ungefär, och sedan kunde man skymta någon gata längre bort där det fanns affärer som antagligen sålde sånt där klassiskt. Både livsmedelsbutik och handdukar, solglasögon osv.

James betalade taxi chauffören och under den tiden så lyfte jag och Harry ut väskorna ifrån bilen. Sedan ställde både jag och Harrys oss, sida vid sida, för att ta en ordentlig blick på huset. Det var verkligen enormt.

 

 

In genom dörren kom vi och jag var nog den som vart mest chockad. Harry var antagligen van vid stora hus och flotta miljöer. Men det var rena motsatsen av vad jag var van vid.

James hade en liten rundvandring och pekade ut de sov rummen vi kunde välja emellan, och satte samtidigt in väskorna i de rummet som var hans. Alla rummen såg olika ut och hade en speciell färg, eller vad man ska säga.

Ett rum var rött, men röda höga gardiner, rött sängöverkast, runda små röda mattor på golvet osv. Något rum gick i blått och grått och något i svart. 

 

Två utav rummen, vilket var det röda och det grå och blåa, låg precis bredvid varandra, och de var de som jag och Harry valde. Jag bökade in med min resväska  jag fått utav James, och la ut den bredvid sängen, för att börja packa upp kläderna och hänga in de på galjar eller vika de i lådorna i walk-in garderoben, som varje rum hade en alldeles egen.

Jag hade ett fåtal klänningar som prydligt fick hända på galjarna och sedan shorts, bikins, underkläder, tröjor och ett par jeans som jag vek i korgarna. Det knackade på dörren, och jag ropade sedan kom in.

In steg Harry, i förd endast bad byxor. 

 

’‘Want to swim in the pool?’’ frågade han glatt. Först stod jag halvt hypnotiserad och försökte hitta tal förmågan. 

 

’‘ehum..yeah..ehm...yeah sure..i will just..change..you know..clothes’’ stammade jag. Jag kunde inte låta bli att försiktigt emellan orden, kolla ner på hans bara över kropp och de tydliga musklerna som fanns överallt. Han skrattade till lite, eftersom han antagligen märkte hur jag helt klart blivit lite nervös utav situationen. Han stod ändå inte mer än cirka två meter ifrån mig. Fort vände jag på klacken och stegade in i garderoben igen. Jag hörde hur han, samtidigt som han gick med lätta steg ut ur rummet, skrattade lite för sig själv.

Jag ställde mig med händerna upp på dörren och andades ut, samtidigt som ett oskyldigt leende som jag inte hann stoppa, gled utöver mina läppar.

Okej, byta om var det!

 

I förd den nya vita bikinin vi köpte någon dag tidigare, och en handduk i handen så steg jag ut igenom uterummet, och nådde den stora poolen med de flera solstolarna runt om. Harry låg i en utav de, med ett par svarta ray ban med svarta raka kanter ovanpå och hade ett leende på läpparna, samtidigt som han tittade upp på mig. 

 

’’To cold for you in the water, Styles?’’ skrattade jag, när jag kom gåendes.

 

’’No. Just though i could wait for you’’ sa han, och skrattade också samtidigt som han reste sig upp ur stolen. Jag kastade handduken på stolen bredvid honom och ställde mig i kante utav poolen för att känna med tån. Bakom mig hörde jag Harry, och skulle precis vända mig om för att säga något, när jag kände en hand på min rumpa, som knuffade ner i vattnen.

 

Oh, Harry Styles...You didn’t!

 


 

Hinner inte längre idag, men svääär på att ni får ett imorgon elelr i över morgon om ni kommenterar som gudar. SESÅ; leave a fucking comment :)


Kommentarer
Postat av: lovisa

Woho äntligen! Super bra!

2013-04-03 @ 00:31:42
Postat av: Fina

så.bra.

2013-04-03 @ 10:57:09
URL: http://finasunnegard.devote.se
Postat av: Wilma

Grymt bra! Längtar!

2013-04-03 @ 15:31:30
Postat av: Anonym

=) spännande!!!!

2013-04-03 @ 19:02:42
Postat av: nima

när ska du skriva!! sjukt grym!!!!! :D

2013-04-06 @ 15:12:09
Postat av: Hilda

Jättebraaaa!!! Jag tror att hon kommer att hämnas...

2013-04-06 @ 22:37:30
Postat av: Isabelle

Super bra kan inte sluta längta tills nästa kapitell

2013-04-09 @ 18:56:15
Postat av: Julia

Guuuud va bra!!!! Älskar den!!

2013-04-10 @ 22:05:00
Postat av: Moa Lundström - Noveller

Denna novell kan vara bland de bästa jag läst! Har läst till kapitel 13 nu och jag kan inte sluta, har nog blivit lite beroende av den, haha! Du beskriver allt så otroligt bra! Kommer definitivt fortsätta läsa!

Skriver själv en novellblogg om killarna så hade även varit kul om du ville kika in :)

Kram!

Svar: Tack så hemskt mycket! Det värmer verkligen helt otroligt! Självklart ska jag kolla in den och läsa.
Tack igen! xx
Felicia Siecke

2013-04-13 @ 21:58:09
URL: http://onedwriting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt