The only thing I Ever Need - Chapter 21

                                   BILD KOMMER SÅFORT SÅ MÖJLIGT!!!

 

 

Jag ryktes kvickt ut min sömn och satte mig snabbt upp i sängen och tittade mig yrvaket runt i rummet. Det tog några sekunder för mig att förstå vart jag var. När jag återfått fattningen om tid och rum, så reste jag mig sakta ur sängen  och började gå emot dörren, för att gå på toaletten.

Jag gick igenom den långa korridoren, och skulle precis trycka ner handtaget, när jag hörde tv:ns låga ljud ute i rummet. Nyfiket så tassade jag ut dit, och kikade emot sofforna och fann Harry, med ögonen öppna och djupt koncentrerad på de som fanns framför honom på tv:n. Jag kunde inte låta bli att le en aning, när han såg så rolig ut med blicken verkligen hel fäst framför sig.

Tv:n gav ifrån sig ett välkänt ljud, vilket betydde att det var reklam. Harry suckade hårt, och denna gången gick det inte att hejda sig. Jag brast ut i ett gapskratt, och inte förrens då märkte Harry mig. Han tittade förvirrat på mig där jag stod mitt i natten iförd bara ett linne och ett par rosa, korta shorts.

Harry skrattade själv lite innan han frågade vad jag faktiskt höll på med.

 

’‘Ehm...I woke up and while I was on my way to the bathroom, i heard the tv..and here I am’’ sa jag och slog ut med armarna.

 

’‘You don’t say?’’ skrattade han. 

 

’‘Yes I do. What are you doing here, by the way?’’

 

’‘Can’t sleep’’ sa han trött och ryckte på axlarna. Jag nickade, och sedan blev det tyst. 

Jag  tittade emot tv:n som fortfarande hade reklam. Just nu var det någon spansk nyöppnad mat affär. Jag tog några steg fram för att kunna se tv:n bättre, och hörde   under tiden Harry säga

 

’‘Sit with me instead’’ uppmanade han. ’’Or are you going to sleep?’’ tillade han sedan. Jag skakade på huvudet. Sova skulle jag verkligen inte kunna. 

Det här med att sova hade aldrig varit min grej. Jag hade alltid legat uppe och tänkt halva nätterna och sedan kommit på att det var skola eller något annat men ändå inte kunnat sova. Jag insåg att Harry väntade på svar, så jg började gå emot soffan.

 

’’No, I don’t enjoy sleeping’’ svarade jag sedan.

 

’‘Oh my god! How is that even possible?’’ Harry satte sig förvånat upp, rak lång i soffan, och tittade på mig med stora, himlande ögon.

 

’’I rather stay up late. And think’’ sa jag och skrattade åt hans efterblivna min. 

Han skakade på huvudet.

 

’‘You are crazy’’ Nu skrattade han också,  men mera åt mig. Jag hade redan från början kunnat räkna ut att han inte var typen som stannade uppe och låg och tänkte hela nätterna, utan mer sov så fort han fick möjlighet. Det hela berodde nog ganska mycket på att han antagligen inte fick så mycket sömn genom att han var med i One Direction.

 

''Yeah right'' skrattade jag, och vände mig emot Harry igen, som förövrigt bara satt och skrattade åt tv:n. 

Tv:n gav ifrån sig det väl igenkända lätet med reklam, och Harry reste sig upp och tittade ner på mig.

 

''Do you want ice cream?'' Jag nickade och kastade mig upp ur soffan och sprang sedan in i köket, med Harry bakom mig. Om det var något jag verkligne älskade, så var det glass!

Jag fann en stor paket med choklad glass i frysen som jag genast tog av locket på. Harry satte ner två genomskinliga glasskålar bredvid mig, och tog kort därefter två skedar ur lådan. 

 

''Coke?'' frågade han sedan.

 

''Yes please'' Jag slevade upp glass i båda skålarna och gick sedan emot frysen som stod bredvid kylen, där Harry stod med cola flaskan.  Efter att ha lagt tillbaka glassen, så reste jag mig, och skulle precis vända mig och gå bort emot glass skålarna, när Harry plötsligt stod bara några centimeter bakom mig. Jag ryckte till utav det snabba tvärstoppet, och såg in i Harrys ögon, som var väldigt nära mina. 

Automatiskt vandrade min blick ner emot hans läppar, som såg så fylliga och inbjudande ut. Han log en aning, och såg vad jag tänkt, eftersom han bara några sekunder efteråt tryckte sina läppar mjukt emot mina.

 

Det hela var som en dröm. Som att jag levde i himmelriket. Allt jag kunde tänka på nu var hur fantastisk Harry var och att hans läppar var pressade emot mina. 

Vi båda lutade oss tillbaka några sekunder senare, och tittade in i varandras ögon, innan vi gick tillbaka till sofforna båda två. 

Mitt ben var över hans ena fot, vilket gjorde att jag satt så nära att jag kände värmen strömma ifrån honom, och vi båda satt är helt tysta med blickarna rakt framför oss på tv:n. Men jag var alldelles för uppspelt, nervös och spänd inför vad som hänt, så jag kunde inte bry mig mindre om tv:n alls.

 

Vi båda åt upp glassen i fortsatt tystnad, innan vi satte tallrikarna på soffbordet framför oss, och fäste återigen blickarna emot tv:n.

Plötsligt kände jag en hand på min arm, så jag flyttade snabbt blicken på Harry som hade utsträckta armar emot mig. Först förstod jag inte vad han menade, men snabbt antog jag att jag skulle sitta hos honom. 

Klumpigt flyttade jag mig närmre honom, och lät han dra mig in i hans famn, så han satt på längden i soffan, med mig i knät och armarna kring mig.

Nu om något så kände jag verkligen värmen ifrån honom. Hans andetag varmt i min nacke, hans bröstkorg som sänktes och höjdes i takt med han andning och allting bara utspelade lugn. Detta var Harry.


 

Okej, nu blev det inte så långt som jag hoppats på, men jag valde mellan att vänta tills imrogon och lägga ut det, eller lägga ut detta så länge och sedan försökte få upp ett till imorgon. Så, jag valde att lägga upp det jag hade  så länge.

Kommentera massor, för ni är verkligne bäst. Några av er fick mig nästan att vilja gråta. 

Nä men allvar. Ni är så himla fina, och för er är det kanske bara en kommentar, men för mig är det verkligen så mycket met!
Kika gärna in på min privata blogg http://lifeofahoranygirl.blogg.se om ni har några frågor om när kapitlena kommer upp, något om mig eller om novellen. Vad som! Blir bara glad om ni frågar saker!  Eller bara läser. Nu ska jag sluta skriva innan detta blir längre än kapitlet. puss!


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Gud så bra! Mer mer mer!!!

2013-05-01 @ 10:20:52
Postat av: Ida

Satt i en hel dagar och läste genom denna fanfic! Längtar till nästa del! :)

2013-05-02 @ 09:54:30
Postat av: Wilma

Jag tycker att du är sjukt duktig på att skriva och jag längtar alltid efter etytt kapitel men det känns lite som att fu har tappat bort dig i novellen eller vad man ska säga. Det känns som att du ändrar på saker du sagt tidigare i novellen om du förstår hur jag menar?
Längtar till nästa xx

2013-05-02 @ 22:13:17
Postat av: Frida

Jättebra!! :)x

2013-05-03 @ 07:04:49
URL: http://nattstad.se/onedirecctionn.blogg
Postat av: gaaghh

VARFÖR ÄR DEN SÅ BRAAAA -LE DEAD TWICE-

2013-05-04 @ 14:50:55
Postat av: Julia

Guuud vad bra!!! Meer!<3

2013-05-05 @ 21:28:48
Postat av: *face palm*

jag tror jag dör så bra, skulle du snälla kunna lägga ut ett nytt kapitel? Jag kan inte sluta läsa detta om och om igen!!!

2013-05-06 @ 15:35:40
Postat av: Elina

så sjukt himla bra novell, bästa nånsin! längtar till nästa kapitel!

Svar: Tack så himla mycket! :')
Felicia Siecke

2013-05-14 @ 21:11:31
URL: http://ellipelli.devote.se
Postat av: Nathalie

När kommer nästa kapitel? :)

2013-05-25 @ 12:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt