The only Thing i ever need - Chapter 9

 
 
 
Efter att det gått 5 dagar, så hade jag fortfarande inte vågat fråga om hans följare. Det var inte så att jag bara kunde 'Jo, du...varför har du så mycket följare?' Nja... 
Jag visste inte hur man kollade vad han hade skrivit, för det ända han visat mig var hur man kolla sina DM. Jag kunde inte heller fråga Kate eller Lloyd för de skulle bara fråga varför jag helt plötsligt skaffat twitter, och så skulle det komma en massa följfrågor. När jag hade tid, så skulle jag försöka.
Det var fredag kväll och jag satt hemma vid datorn och försökte få lite skolarbete gjort innan Kate skulle komma. Biblioteket skulle öppna igen imorgon, och då var det någon öppet hus samtidigt. Jag visste inte riktigt ifall det gick och sitta där då, så trots min förfärliga väntan, så tänkte jag vänta ännu en dag innan jag gick dit. Om jag väntat sju, så var inte en dag mer så mycket.
 
 
 
 
 
''Heeeellooo'' Utbrast hon glatt, när hon omfamnade mig efter att jag öppnat dörren för henne. Mamma hade sagt att hon inte skulle komma hem om två dagar, så Kate skulle sova här åtminstone idag. Sen imorgon visste vi inte hur det blev.
 
''Hey!'' 
 
Efter att hon dragit av sig skorna och hängt av jackan så vandrade vi in i vardagsrummet. Vi skulle först vara här hemma, sen åka och äta pizza och på vägen köpa godis och hyra filmer.
Vi sprang upp till mitt rum och slängde oss bakom datorn. Meddans hon skulle gå in och blogga lite, så satte jag iphonen framför mig, precis i den sekund då den gav ifrån sig ett ljud, och texten ''You have a new DM'' kom upp. 
 
Harry Styles: So, what are you doing? :) xx
 
Isabelle Perez: Nothing much actually. My friends is here, but right now we're doing absolutely nothing. How about you? (: xx
 
 
Harry Styles: Ah, sound fun, haha! ;) I'm tired, so I'm kind of sleeping haha!xx
 
Isabelle Perez: Sleep then! Goodnight! xx
 
Harry Styles: I'd rather talk to you :D xx
 
 
''Who are you texting?'' Frågade Kate nyfiket och hoppade närmre mig, samtidigt som jag snabbt vände bort mobilen och snabbt låste den. Aldrig i livet att jag berättade om Harry. Om det ens fanns något att berätta...
 
''Just Lloyd'' sa jag, och försökte låta normal. Ljuga var inte min grej.
 
''You sure?'' Frågade hon misstänksamt.
 
''Yes'' försäkrade jag.  ''I'm hungry!'' klagade jag sedan.
 
''Should we get something then? frågade Kate mig  och reste sig upp. Jag nickade, och följde hennes exempel.
 
 
--
 
''Are you sure  you don't want to come with us?'' frågade Kate, ännu en gång.
 
''yeeees!'' suckade jag. ''Just promise me to call when you get home. I wan't to know all details!'' skrattade jag, och gav henne en kram.
 
''If there's anything to tell, you know I will! Bye'' Sa hon och öppnade dörren bakom sig, och steg ut. Kall luft slog emot mig direkt, så jag drog automatiskt armarna runt min kropp, och återvände till köket för att äta. 
Jag tog en snabb titt på klockan för att konstatera att det stod '7:32 pm'  och att jag var hungrig. 
Jag öppnade kylen, men möttes som vanligt utav de tomma hyllorna medan jag suckade djupt. 
I frysen fann jag pommes, som jag snabbt drog ut och började lägga på en plåt i ugnen. Det fick duga.
 
Jag hade verkligen ingenting att göra denna kväll heller. Kate var med Austin, Lloyd var inte hemma, biblioteket hade öppet hus och det gick inga bra filmer på TV:n. Skolarbetet var redan färdigt. Jag kom på att min mobil låg kvar där uppe på madrassen som Kate sovit på, så jag sprang snabbt upp för den gamla, mörka trappan utav trä och sedan vidare in till mitt organiserade rum, som aldrig var stökigt.
Ett leende spred sig direkt på mina läppar automatiskt, när jag såg att jag fått ett nytt DM utav Harry.
 
Harry Styles: Are you doing something special atm? <3
 
Frågandes skrev jag ett svar tillbaka där det stod 'No, why? xx' och väntade otåligt på svar.
 
Harry Styles: Have you got Skype? xxx
 
Ännu en gång spred sig ett leende på mina läppar, samtidigt som jag inte kunde låta bli att bli lite nervös. Harry och jag hade ju bara setts två gånger på biblioteket och sen pratat på twitter i en vecka ungefär, så vi kände ju inte varann så bra. Men egentligen...vad spelade det för roll? Det var ju bara ett skype samtal?
 
Isabelle Perez: 'Course. @IsabelleP <3
 
Jag tog några snabba kliv fram till datorn som stod på min säng, och satte den på skrivbordet och loggade snabbt in. 
Medan internetet höll på att starta, så insåg jag att jag antagligen såg förjävlig ut. Oh herre gud..
Mitt långa, lite vågiga, hår låg utslängt runt mina axlar och på mig hade jag en blå tröja. Det var ändå helt okej. 
Jag bättrade på lite maskara, innan jag återigen satte mig vid datorn och tryckte upp skype. Han hade redan hunnit skicka en förfrågan så mitt hjärta började banka lite extra när tryckte på den gröna accept knappen. Jag förstod verkligen inte varför jag var så nervös?
 
Det ringande skype ljudet fyllde mina öron, samtidigt som texten Harry Styles is calling kom upp. Jag andades djupt ännu en gång, innan jag tryckte på den gröna luren. 
Harrys ansikte dök upp i mitten av skärmen, och min dök upp lite mindre i kanten. Han log stort och jag kunde inte låta bli att le själv. 
 
''Hello'' sa han glatt. Han vände sig om och tog något bakom sig och jag följde varenda rörelse han gjorde med blicken.
 
''Hi Harry'' 
 
''How is London?'' Sa han med ett leende.
 
''Well..It's good. And rainy'' suckade jag. How's...where you are?'' Han skrattade, drog handen igenom håret för att få ur det ur ögonen och blåste lite.
 
''Italy. And it's awesome!''
 
''Sounds...awesome! haha''  Det blev tyst ett litet tag, och jag sökte efter något att säga. Jag blickade upp emot skärmen och följde hans ganska perfekta ansiktsform. Från käken, till läpparna, till ögon brynen och sist till hans ögon. Jag beundrade den gröna färgen i hans ögon ett långt tag, innan jag slet blicken därifrån.
Jag kom att tänka på hans twitter följare och kände att jag verkligen var tvungen att fråga honom nu. Det var nog enklare att ta det såhär, än genom meddelanden.
 
''ehm..you know at twitter..'' började jag stakande. Han lyfte blicken och såg in i kameran.
 
''yes?''
 
''You have alot of followers'' Jag väntade mer på en förklaring eller något men han nickade bara och såg frågande ut. Han väntade nog på att jag skulle säga något. ''So I was just wondering...you know..if your band is big?''
 
Han skrattade till lite lätt. ''Do you know who One Direction is?'' frågade han.
Jag sökte i minnet, och letade efter vart jag hört det. För det hade jag. Sedan slog det mig att det var det pojkbandet det stod om överallt och som Kate tyckte om.
 
''Yes I have! My friend are going to see them at their concert in London this summer'' log jag.
 
''Have you ever seen them?'' frågade han sedan.
 
''No, the only thing I know about them is that it's a boyband with five guys'' skrattade jag, och tänkte på att jag aldrig sett hur de såg ut egentligen. Varför hade jag inte det? No idea!
 
''Why don't you joining your friends at the concert?'' Sa han glatt.
 
''Why should I?''
 
''Don't know'' skrattade han, ännu en gång. ''You could always meet me'' Han drog handen genom det brun lockiga håret ännu en gång.
 
''Ah, do you know them?'' sa jag, och trodde att jag precis listat ut anlednignen till hans miljontals följare. 
 
''Ehm...I...I..I will just send you a link to one of their music videos'' sa han och bet sig i läppen, innan han snabbt lät fingrarna glida över tangentbordet. Det kom upp en youtube länk bara några sekunder senare. Jag klickade på den direkt och en musik video kom upp.
 
One Direction - What Makes You Beautiful
 
Introt till låten sattes igång och fem killar dök upp på skärmen. En av de kändes bekant. Väldigt bekant. Jag stannade upp, och bara satt alldelles stilla och tittade på skärmen. Jag såg Harrys skype ruta i kanten av skärmen och såg att han stirrade nervöst på datorn, samtidigt som han bet på en nagel.
 
När videon gått klart så började jag plötsligt skratta. Alldelles vansinningt mycket, utan något specifik anledning egentligen.
 
''Why are you laughing?'' frågade han, men kunde inte låta bli att skratta lite själv.
 
''Cause I'm a big fucking retard!'' Sa jag och skrattade ännu mer. ''I didn't know how to look at your tweets, 'cause I'm not good at technology! But if I just..''' Skrattet tog över mig, och han stämde in. 
Plötsligt kom jag på. Pommesen! SHIT!
 
''OH MY GOSH!!'' skrek jag och började springa ner på trappan och sedan in i köket.
 
Jag stirrade in i ugnen och fick se en plåt med perfekta pommes och andades ut. 
När jag lagt upp det på en tallrik, hällt ketchup över och stängt ugnen, så trippade jag uppför trappan igen.
Jag berättade om pommesen för Harry, och så skrattade vi ännu mer.
Jag insåg under kvällens gång att Harry var en sådan människa som alltid fick alla att le. Vad han än sa, så log jag så att jag knappt hade känsel i kinderna längre.
Jag hörde ytter dörren smällas igen där nere och jag stelnade till av skräck. Mammas röst hördes och jag trodde för någon sekund att hon var ensam. Men bara några få sekunder efter det hördes en mörk, djup röst tala lågt. Långsamma steg hördes i trappan, och paniken steg  i mig. Jag sökte desperat efter något att göra, men jag visste inte vad. Jag hördes Harrys röst långt bort.
 
''Isabelle? What's going on?'' sa han högt. Jag tittade snabbt på honom, och mötte hans oroliga ansikte. I samma sekund så flög dörren till mitt rum upp, med stor kraft, och träffade väggen med en hård smäll.
Fan, fan, fan, fan. 
 
 

Gaaaaaalet ledsen över den över dåliga uppdateringen, men det har hänt väldigt mycket saker just nu, så det har varken funnits tid eller lust till att skriva. But I'm back! ;) Och jag hoppas ni tycker om kapitlet! :)
 
Ju mer ni kommenterar, dessto snabbare får ni nästa kapitet. you know that!
 

Kommentarer
Postat av: EIOnovels

Bra. Men curse komma tecken.

xxOlivia.

Svar: Haha, förstår inte vad du pratar om? :o
Felicia Siecke

2013-01-26 @ 21:50:39
URL: http://eionovels.blogg.se/
Postat av: Amanda

As bra!!! :D

2013-01-26 @ 23:32:08
Postat av: Wilma

Grymt bra kapitel!

2013-01-27 @ 13:56:57
Postat av: Ida

Bäst hittills =)

2013-01-27 @ 14:46:42
Postat av: Sandra

spännnnnannnde....
frågor:
vem är tjejen på bilden?
känner du henne?
var hittade du bilden?
(bara för att jag känner igen henne sjukt mycket)
om du känner henne, är hon från göteborg?
snälla svara, jag dör av nyfikenhet!!!

xxx

Svar: Haha, det är en i min klass. Men om du spelar fotboll så vet du kanske vem det är för hon är med i skollaget o jag har för mig att de var i gbg för lite sedan. Hanna heter hon! :) xx
Felicia Siecke

2013-01-27 @ 18:14:59
Postat av: My

Jättebraiigt!

2013-01-27 @ 21:44:32
URL: http://onedsnovell.blogg.se
Postat av: carlie

Super spännande o bra =)

2013-01-29 @ 18:59:47
Postat av: ida

ÅÅÅHHH VA BRA!!! riktigt spännande.. och vilken jävla cliffhanger...

2013-01-29 @ 23:44:07
Postat av: Linda

Jättebra kapitel :)

2013-02-01 @ 15:00:22
Postat av: Elise

Omg vad bra! :D

2013-02-01 @ 17:40:15
URL: http://Lispan.bloggplatsen.se
Postat av: Stephanie ;)

OMG!! Behöver mer seriöst döööööööööör här!! Snälla meeer <3

2013-02-01 @ 23:58:51
Postat av: Anonym

Jätte bra!

2013-02-03 @ 21:16:54
Postat av: Anonym

Jätte bra!!!

2013-02-04 @ 21:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt