The only thing I Ever Need - Chapter 18

 

’’I hate this’’ sa jag klagandes, medan jag kastade med påsen i handen, fram och tillbaka. Harry och James började skratta åt mitt klagande, som hade pågått ett tag redan. Shooping var sååå inte min grej!

 

’‘I’ve never in my life met a girl that hates shooping’’ sa Harry, mellan skratten.  Jag kunde inte undgå att lyssna på rösten han fick medan han gjorde det. Skrattade, alltså. Det lät...magiskt.

 

’‘I’m not very normale’’ skrattade jag. 

 

’‘Okay, one more shop! I promise!’’ sa James, innan han öppnade dörren intill en väldigt liten affär med endast badkläder. Det verkade vara en typ av surfaffär. 

 

Harry, som gick framför mig, stannade och höll upp dörren åt mig med ett leende på läpparna. Jag besvarade det, innan förvåning slog emot mig när jag blickade på bikinisarna som hände över hela affären. De alla var verkligen helt otroligt fina. Försiktigt gick jag längst ena väggen och stannade upp vid en utav de. Den var vit vilket inte var så ovanligt. Men det var något med den som fick mig att älska den bara.

 

’‘Try it on!’’ uppmanade Harry och nickade emot bikinin som hängde  framför ögonen på oss båda. ’‘Han såg antagigen att jag tvekade, för nästan direkt så fortsatte han ’’I promise it will look good at you!’’ Ja vred på huvudet och tittade på honom ifrån sidan och såg att han log mot mig. 

Fem minuter senare så stod jag i provrummet med bikini på min kropp och tittade på mig själv i spegeln. Jag granskade varenda millimeter av bikinin på min kropp. Jag hade varit på semester en gång i hela mitt liv, så jag var verkligen helspänd på detta. Tur att jag hade pass åtminstone.

 

’‘Does it fit?’’ Hörde jag en röst utanför. Harrys. 

 

’‘Ehm..yeah. I think it does’‘ropade jag tillbaka. Kort därefter så stack Harrys huvud in igenom drapperiet. 

 

’‘You look great in it!’ utbrast Harry, medan han kort därefter tog något steg in i det väldigt stora prov rummet. Han tittade gillandes på mig, innan han såg upp emot mig och mötte min blick. 

 

’‘Thank you’’ Sa jag en aning generat. Plötsligt började han smått skratta, och titta på min rygg. Jag vände mig om  spegeln så jag kunde se vad det roliga var, och såg sedan att överdelen var väldigt snurrad där bak. Så typiskt mig...

 

’‘Want me to help you?’’ sa Harry sedan och jag nickade lätt, medan jag också skrattade lite kort.

 Hanbörjade knäppa upp bikinin i ryggen, och jag kände hans varma fingrar snuddade vid min bara hud hela tiden. Inte förrens då insåg jag hur lite kläder jag faktiskt bar, och att Harry stod och höll på med bikinin, medan jag stod här iklädd detta. Jag tittade lite generat upp mot honom i spegeln, innan jag snabbt kollade ner igen, eftersom att jag visste att han skulle märka det. Hans fingrar drog lätt vid min rygg, och sedan släppte han taget om över delen, och lät armarna falla ner på sidorna inan han sökte upp min blick i spegeln. Våra blickar fann varandra, och han vände sig tyst om, så att vi inte stod och tittade i spegeln, utan nu stod framför varann med mötande blickar. Det var en djup spänning, och jag kände hur det blev väldigt pinsamt. Jag hade som sagt fortfarande bikini. Han lutade sig emot mig några centimeter, långsamt. Mitt hjärta dunkade hårt i bröstet och jag kunde känna den dunkande pulsen igenom kroppen av hans närhet. Utav hans kropp, så nära min. 

Plötsligt hörde vi tydliga steg utanför provrummet och sedan James röst

 

’‘Are you guys in here?’’ 

 

’‘yeah’’ sa jag och harklade mig, samtidigt som jag tog något steg tillbaka.

 

James stack in huvudet innanför draperiet och blickade över bikinin. 

 

’‘I will buy that one for you, even if you say no’’ sa han och drog sedan ur sitt huvud, medans jag och Harry skrattade.

 

’’I will leave you alone so that you can change clothes’’ sa Harry sedan, och precis innan han gick ut ur provrummet, så drog han lätt övermin arm. Det gav mig så klart rysningar enda ner till tårna och jag kände välbehag igenom hela mig.

 

Vadfan håller jag på med? Sa jag till mig själv i huvudet.

 

 

 

 

’‘What about you to get something to eat at subway  and I go home and work? It’s so much to do before Thailand’’ sa James, där han satt vi förarsätet med händerna på ratten och blicken på vägen. Jag och Harry nickade båda. 

 

’‘Sure’’ sa Harry och log rakt ut.

 

 

 

Senare den kvällen så satt jag i min säng och tänkte igenom allting. Tänkte igenom hela dagen och alla de gångerna då jag funnit Harrys blick nästintill stirrandes på mig. Alla de leendena han gett mig, beröringen i provhytten, de gångerna han gått så nära mig att våra armar hela tiden nuddat vid varann, blickarna...Jag försökte att analysera allting, förgäves. Allting var bara en enda stor röra i mitt huvud.  Jag fattade ingenting.

 

Det knackade lätt på dörren, innan den lätt sköts upp en aning och Harrys lockar visade sig i dörröppningen.

 

’’Do you mind if I come in?’’ Frågade han ifrån dörröppningen. Jag kände ett leende sprida sig på mina läppar av att det var just han som stod där.

 

’‘nope’’ log jag. Han gick in i rummet och kastade sig på sängens sida, bredvid mig, så som han alltid gjorde. 

 

’‘I’m going home in 3 hours. To pack and stuff’’ sa han, i tystnaden som spridit sig.

 

’‘Ah. I should probably clean here before tomorrow’’ sa jag skrattandes och blickade ut i rummet. 

 

’‘yepp’’ Svarade han samtidigt som jag reste mig upp och tänkte börja städa redan nu.

 

’‘ehm..’‘började. ’‘Can’t we watch a movie again first? I can help you with that later’’ Harry tittade undrande på mig med ett leende på läpparna när han frågade.

Jag tvekade först lite. Jag behövde verkligen städa här. Det var inte snällt mot James att ha mina kläder och kassa liggandes såhär i rummet. Harry måste ha sett mitt tvekande, för han tittade sedan bädjande på mig. 

 

’‘Why not?’’ sa jag sedan och log, vilket han direkt besvarade.

 

Kommentarer
Postat av: EIOnovels.

Skitbra som alltid babe!

xxOlivia.

2013-03-24 @ 21:09:20
URL: http://eionovels.blogg.se/
Postat av: Frida

Jättebra!!! :Dxx

2013-03-25 @ 06:23:39
URL: http://nattstad.se/onedirecctionn.blogg
Postat av: Nathalie

DAGS FÖR DEM ATT KYSSAS. TYP NU.

2013-03-25 @ 16:11:37
URL: http://livinginfastforward.blogg.se
Postat av: Anonym

Hur bra som helt ;)

2013-03-25 @ 18:01:29
Postat av: Maja

Grymt älskling, glöm inte att jag vill gärna vara nialls flickvän! Puss ❤

2013-03-26 @ 19:14:48
Postat av: Anonym

Jag älskar allt med din blogg, den är så underbart originell och designen är väldigt bra och storyn är magiskt unik.

2013-03-27 @ 21:46:57
Postat av: Ida

Lika spännande som innan =)

2013-03-28 @ 18:14:06
Postat av: Hilda

GAAH! Så braaa! James var verkligen tvungen att konna just då, haha. Men superduperbra!!

2013-03-29 @ 15:23:49
URL: http://www.1dnovel.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt