kapitel 41

''are you about this?'' frågade mamma mig, ännu en gång. 
 
''yes, im sure. Go and work now, mum'' skrattade jag lätt. 
Jag hade legat i sängen i 3 dagar. De ända gångerna jag gått  upp var på toa eller när jag duschade eller skulle hämta något.
Jag hade bara legat och deppat, orkade ingenting. Jag sov inte någonting. Några få timmar ibland somnade jag till, men annars inte. Mina vänner hade kommit hit. Men jag ville inte. Andrew, Becka och till och med Niall, ja ni hörde rätt, inte ens de fick komma. Såklart hade de försökt, men jag ville inte ha besök. Inte nu. Egentligen ville jag inte hade överhuvud taget, utan bara försvinna ut i ingenting.
Mamma pussade mig på kinden, innan hon stängde dörren och gick ut.
 
Jag reste mig sakta upp och kollade ut igenom fönstret.  Det var vinter och snön låg fortfarande kvar på marken. Ganska mycket också! Det snöade nu också och det låg snö överallt. Brevlådan, staketet, blommorna, på fönsterna.
 
Jag var dock inte bara hemma för det som hänt. Jag hade ont i halsen och mitt huvud gjorde ont konstant. Det kan verkligen inte vara hangovern, för jag drack inte sådär gaaaalet mycket på nyår. Och det var tre dagars sen.. Man kunde faktiskt ha kul utan kroppen fylld med alkhohol!
Jag tog ut en kopp ur skåpet som jag fyllde med vatten och satte in i mikrovågsugnen. Jag orkade inte dra fram vatten kokaren och allt detdär. To much work, oh yeah!
Jag satte mig vid det höga och smala bordet vi hade. Om jag säger att de är fyra höga stolar med typ ett bar bord i mitten, så fattar ni va? bra.
Jag satte armarna i kors och huttrade till. Fyfan vad det var kallt! Jag hade iförsig bara en grå tröja på mig och ett par grå shorts jag brukade sova i. Jag såg att det var 26 sekunder kvar på tet i mikrovågsugnen, så jag hann springa och hämta en mössa från hatthyllan som jag snabbt tryckte på mig på huvudet.
 
Det ringde på dörren och jag suckade lite halvt när jag fick se vem som stod där. Inte för att det var just de, utan för att de såg så sjukligt glada ut och jag ville inte ha sällskap av glada människor.
Becka och Andy.
 
''HEEEY'' de båda kastade sig runt min hals samtidigt och jag bara stod där i mitten o la försiktigt armarna runt de båda.
 
Andy släppte mig och granskade varenda del av mitt ansikte. Han rynkade på pannan.
 
''what?'' frågade jag trött.
 
''what happened to you? '' Jag förstod att han menade att jag såg hemsk ut, för de visste jag. De alla visste om att jag och Louis pratat, och antagligen förstod de ungefär vad som hänt. Tydligen hade vi båda sett helt förstörda ut när vi gick, och Louis hade, precis som jag, varit allmänt deppig och konstig, enligt twitter ryktena. Om det sen var sant visste jag inte.
 
''I know i look horrible'' 
 
''you don't. Just...destroyed'' Det var precis så jag kände mig. Tom. Kall. Ensam. Förstörd.
När jag inte sa något så gick de båda förbi mig in i hallen, utan att ens kolla ifall det var okej.
 
''ofcourse it's okay, guys'' sa jag på skoj. Inte skämtsamt, det l't mer irriterat och trött. Som att jag inte hade något hopp om livet.
 
Jag gick iväg och började göra mitt te med mint te och honung. De stod tyst bakom mig och jag kunde känna hur de följde mina rörelser med blicken.
När det var klart satte jag mig i soffan i vardagsrummet och  lutade mig bak mot ryggtödet.
 
''There is tea, cofe, juice and food. Take whatever you want''
 
''I've been waiting for those words' hörde jag Andy säga med ett skratt, innan han kastade sig mot köket. Becka kom fram till mig och satte sig bredvid mig. Hon tittade bekymrat mot mig. När jag inte tittade tillbaka, utan tittade ner i min kopp istället, så förstod hon att jag fortfarande inte tänkte prata om det.
 
''how are you?'' frågade hon försiktigt.
 
''i'm fine. You?''
 
''you're not, honey''  Hon tog min hand och höll den hårt i sin. ''you don't want to tell me what really happened?'' 
Jag skakade på huvudet.
''it dosen't matter''
 
''ofcourse it does!''
 
''you don't know, okey? You don't know if it does matter or not. I know. And i think it's doesn't matter''
 
''are tired? cause that just sounded...down to fuck'' sa hon och försökte hålla inne sitt skratt. Jag kudne inte hjälpa att jag också skrattade lite tyst.
 
''yes I am''
 
''by the way, where is your phone?''
 
''um...upstairs..i think? why?'' Jag kom just på att jag helt glömt bort den. Jag hade satt den på laddning natten då jag kom hem, efter nyår, och sen hade den varit där tills nu. Jag hade inte ens tänkt på den.
 
''Cause i've called like...several times, Andy to, Niall to and the boys to. So yesterday we called your mum..or..I called her, and she told me that you were at your room and that you've been there since new years eve''
 
''So my mum knows you're here?'' 
 
''yupp'' Det blev tyst i några sekunder, för att samtalsämnet tog slut. Sedan fortsatte Becka ''Are you sure about not telling me? You know I'm here or you. Always'' Jag nickade.
 
''It's not you. It's me''  Vi båda tittad epå varann och brast ut i skratt åt  meningen. Så sa man alltid när man gjorde slut!
 
''are you breaking up with me!?'' sa hon sarkastiskt.
 
''yup!'' skrattade jag. ''but I don't want to tell anyone, so it's not something wrong with you'' sa  jag med ett leende.
 
''you sure?'' frågade hon.
 
''100 & sure'' 
 
Meddans Becka satt med mobilen och smsade så kom Andy tillbaka.
 
''We should watch a movie''  sa han glatt.
 
''No, Andy..we have to go'' hon försökte himla lite i smyg med ögonen, eller försökte få honom att förstå något. 
 
''uhm..yeah...we have to..'' 
 
''you sucks, Becka'' skrattade jag tyst.
 
 
När jag gått bort och sagt hejdå till de,  så undrade jag vad det var som de skulle göra. Varför de plötsligt hade så brottom härifrån. Men jag hann inte tänka på de så mycket, förrens dörren plingade igen. AAAHHHH låter folk mig aldrig vara ifred!? Är det postgubben så lovar jag att jag slår honom i ansiktet...
 
Jag släpde mig själv bort till dörren och låste upp, för att sedan öppna dörren. Jag tittade trött upp, och fick genast se något som gjorde mig gladare. Väldigt mycket gladare! 
 
''NIAALL!'' sa jag och kastade mig om hans kropp. Jag insåg precis att hela han var full av snö, vilket resulterade till att jag var precis likadan just nu. USH vad kallt!
 
Han drog av sin jacka, och sedan kramade han mig ännu en gång.
Sen gick det upp för mig att det var honom Becka smsat med och sedan haft så brottom ut från...
 
''It was Becka who got you here, rigt?''  Han nickade mot min axel.
 
''I'm not leaving, until you've told me everything'' sa han sedan tyst.
 
 


väldigt händelselöst...men det behövs för att bygga upp nu när de inte är sådär överdrivet mycket kvar. Kommenterar ni snabbare, får ni kapitel snabbare. Simple as that ;) xx
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

vill du ha mer komentarer? uppdatera oftare o gör längre kapitel! -.-

2012-11-29 @ 14:28:42
Postat av: rebecka

As bra :D!

2012-11-29 @ 16:31:46
Postat av: Ida

Spännande :D

2012-11-29 @ 18:51:56
Postat av: eionovels.blogg.se

Skitbra som vanligt babe!!

xxOlivia.

Svar: HAHA, du är ett retard :') xx
Felicia Siecke

2012-11-29 @ 20:23:44
URL: http://eionovels.blogg.se/
Postat av: lovisa

Jobbigt bra!!

2012-11-29 @ 23:11:15
Postat av: Hilda

Mer!

2012-11-30 @ 14:46:16
Postat av: Emmi

Skitbraaaa! Men hoppas du uppdaterar oftare och längre kapitel!!:D

2012-11-30 @ 17:37:54
Postat av: ida

nu jeflar!! mer tack :D:D
nu har dramat sjunkit ner iallafall!!! <33

2012-11-30 @ 19:46:45
Postat av: Isabella

ååååååååååå du är så bra felicia!!!! Jag tycker vi bestämmer här och nu att du ska uppdatera oftare, okej? Bra, tack! xx

2012-12-01 @ 00:05:05
URL: http://stolemyhearttonight.blogg.se/
Postat av: Malou

Naw. Niall e så söt. (: Lääääääääääängtaaaaar tills nääääääästaaaaaaaaa! :D

2012-12-01 @ 23:16:28
URL: http://novelleronedoned.blogg.se
Postat av: ida&Z

länkbyte? :)

Svar: visst! :)
Felicia Siecke

2012-12-02 @ 20:15:45
URL: http://onedfanfic.webblogg.se
Postat av: M

Jätte bra! Vill bara ha mer!!!

2012-12-04 @ 22:14:47
Postat av: Lisa

Har precis läst klart alla delar och omg...JAG VILL HA MER NU!!! Helst nu med en gång! För detta va bästa novellen jag läst! Love it! :))

2013-05-14 @ 13:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från WeHeartIt