The only thing I Ever Need - Chapter 21

Den 2013-04-30, kl 22:08:49
Filed in The Only Thing I Ever Need [stoppad] | Kommentarer: 9

                                   BILD KOMMER SÅFORT SÅ MÖJLIGT!!!

 

 

Jag ryktes kvickt ut min sömn och satte mig snabbt upp i sängen och tittade mig yrvaket runt i rummet. Det tog några sekunder för mig att förstå vart jag var. När jag återfått fattningen om tid och rum, så reste jag mig sakta ur sängen  och började gå emot dörren, för att gå på toaletten.

Jag gick igenom den långa korridoren, och skulle precis trycka ner handtaget, när jag hörde tv:ns låga ljud ute i rummet. Nyfiket så tassade jag ut dit, och kikade emot sofforna och fann Harry, med ögonen öppna och djupt koncentrerad på de som fanns framför honom på tv:n. Jag kunde inte låta bli att le en aning, när han såg så rolig ut med blicken verkligen hel fäst framför sig.

Tv:n gav ifrån sig ett välkänt ljud, vilket betydde att det var reklam. Harry suckade hårt, och denna gången gick det inte att hejda sig. Jag brast ut i ett gapskratt, och inte förrens då märkte Harry mig. Han tittade förvirrat på mig där jag stod mitt i natten iförd bara ett linne och ett par rosa, korta shorts.

Harry skrattade själv lite innan han frågade vad jag faktiskt höll på med.

 

’‘Ehm...I woke up and while I was on my way to the bathroom, i heard the tv..and here I am’’ sa jag och slog ut med armarna.

 

’‘You don’t say?’’ skrattade han. 

 

’‘Yes I do. What are you doing here, by the way?’’

 

’‘Can’t sleep’’ sa han trött och ryckte på axlarna. Jag nickade, och sedan blev det tyst. 

Jag  tittade emot tv:n som fortfarande hade reklam. Just nu var det någon spansk nyöppnad mat affär. Jag tog några steg fram för att kunna se tv:n bättre, och hörde   under tiden Harry säga

 

’‘Sit with me instead’’ uppmanade han. ’’Or are you going to sleep?’’ tillade han sedan. Jag skakade på huvudet. Sova skulle jag verkligen inte kunna. 

Det här med att sova hade aldrig varit min grej. Jag hade alltid legat uppe och tänkt halva nätterna och sedan kommit på att det var skola eller något annat men ändå inte kunnat sova. Jag insåg att Harry väntade på svar, så jg började gå emot soffan.

 

’’No, I don’t enjoy sleeping’’ svarade jag sedan.

 

’‘Oh my god! How is that even possible?’’ Harry satte sig förvånat upp, rak lång i soffan, och tittade på mig med stora, himlande ögon.

 

’’I rather stay up late. And think’’ sa jag och skrattade åt hans efterblivna min. 

Han skakade på huvudet.

 

’‘You are crazy’’ Nu skrattade han också,  men mera åt mig. Jag hade redan från början kunnat räkna ut att han inte var typen som stannade uppe och låg och tänkte hela nätterna, utan mer sov så fort han fick möjlighet. Det hela berodde nog ganska mycket på att han antagligen inte fick så mycket sömn genom att han var med i One Direction.

 

''Yeah right'' skrattade jag, och vände mig emot Harry igen, som förövrigt bara satt och skrattade åt tv:n. 

Tv:n gav ifrån sig det väl igenkända lätet med reklam, och Harry reste sig upp och tittade ner på mig.

 

''Do you want ice cream?'' Jag nickade och kastade mig upp ur soffan och sprang sedan in i köket, med Harry bakom mig. Om det var något jag verkligne älskade, så var det glass!

Jag fann en stor paket med choklad glass i frysen som jag genast tog av locket på. Harry satte ner två genomskinliga glasskålar bredvid mig, och tog kort därefter två skedar ur lådan. 

 

''Coke?'' frågade han sedan.

 

''Yes please'' Jag slevade upp glass i båda skålarna och gick sedan emot frysen som stod bredvid kylen, där Harry stod med cola flaskan.  Efter att ha lagt tillbaka glassen, så reste jag mig, och skulle precis vända mig och gå bort emot glass skålarna, när Harry plötsligt stod bara några centimeter bakom mig. Jag ryckte till utav det snabba tvärstoppet, och såg in i Harrys ögon, som var väldigt nära mina. 

Automatiskt vandrade min blick ner emot hans läppar, som såg så fylliga och inbjudande ut. Han log en aning, och såg vad jag tänkt, eftersom han bara några sekunder efteråt tryckte sina läppar mjukt emot mina.

 

Det hela var som en dröm. Som att jag levde i himmelriket. Allt jag kunde tänka på nu var hur fantastisk Harry var och att hans läppar var pressade emot mina. 

Vi båda lutade oss tillbaka några sekunder senare, och tittade in i varandras ögon, innan vi gick tillbaka till sofforna båda två. 

Mitt ben var över hans ena fot, vilket gjorde att jag satt så nära att jag kände värmen strömma ifrån honom, och vi båda satt är helt tysta med blickarna rakt framför oss på tv:n. Men jag var alldelles för uppspelt, nervös och spänd inför vad som hänt, så jag kunde inte bry mig mindre om tv:n alls.

 

Vi båda åt upp glassen i fortsatt tystnad, innan vi satte tallrikarna på soffbordet framför oss, och fäste återigen blickarna emot tv:n.

Plötsligt kände jag en hand på min arm, så jag flyttade snabbt blicken på Harry som hade utsträckta armar emot mig. Först förstod jag inte vad han menade, men snabbt antog jag att jag skulle sitta hos honom. 

Klumpigt flyttade jag mig närmre honom, och lät han dra mig in i hans famn, så han satt på längden i soffan, med mig i knät och armarna kring mig.

Nu om något så kände jag verkligen värmen ifrån honom. Hans andetag varmt i min nacke, hans bröstkorg som sänktes och höjdes i takt med han andning och allting bara utspelade lugn. Detta var Harry.


 

Okej, nu blev det inte så långt som jag hoppats på, men jag valde mellan att vänta tills imrogon och lägga ut det, eller lägga ut detta så länge och sedan försökte få upp ett till imorgon. Så, jag valde att lägga upp det jag hade  så länge.

Kommentera massor, för ni är verkligne bäst. Några av er fick mig nästan att vilja gråta. 

Nä men allvar. Ni är så himla fina, och för er är det kanske bara en kommentar, men för mig är det verkligen så mycket met!
Kika gärna in på min privata blogg http://lifeofahoranygirl.blogg.se om ni har några frågor om när kapitlena kommer upp, något om mig eller om novellen. Vad som! Blir bara glad om ni frågar saker!  Eller bara läser. Nu ska jag sluta skriva innan detta blir längre än kapitlet. puss!


Sneak Peak på kapitel 21

Den 2013-04-25, kl 21:55:34
Filed in The Only Thing I Ever Need [stoppad] | Kommentarer: 5
''Yeah right'' skrattade jag, och vände mig emot Harry igen, som förövrigt bara satt och skrattade åt tv:n. 
Tv:n gav ifrån sig det väl igenkända lätet med reklam, och Harry reste sig upp och tittade ner på mig.
 
''Do you want ice cream?'' Jag nickade och kastade mig upp ur soffan och sprang sedan in i köket, med Harry bakom mig. Om det var något jag verkligne älskade, så var det glass!
Jag fann en stor paket med choklad glass i frysen som jag genast tog av locket på. Harry satte ner två genomskinliga glasskålar bredvid mig, och tog kort därefter två skedar ur lådan. 
 
''Coke?'' frågade han sedan.
 
''Yes please'' Jag slevade upp glass i båda skålarna och gick sedan emot frysen som stod bredvid kylen, där Harry stod med cola flaskan.  Efter att ha lagt tillbaka glassen, så reste jag mig, och skulle precis vända mig och gå bort emot glass skålarna, när Harry plötsligt stod bara några centimeter bakom mig. Jag ryckte till utav det stnabba tvärstoppet, och såg in i Harrys ögon, som var väldigt nära mina. 
Automatiskt vandrade min blick ner emot hans läppar, som såg så fylliga och inbjudande ut. Han log en aning, och såg vad jag tänkt, eftersom han bara några sekunder efteråt tryckte sina läppar mjukt emot mina.
 
 

Jag har inte glömt er!

Den 2013-04-25, kl 21:44:04
Filed in Talking to you | Kommentarer: 0
Som det står, jag har inte glömt er!
Har skrivit lite varje dag, men det har varit väldigt mycket både i skolan och utanför och sen har jag somnat riktigt tidigt varje kväll. Vi åker till skogen med klassen imorgon och kommer hem på lördag, så förhoppningsvis dyker det upp då! Men har tidsinställt en liten sneak peak till er som kommer upp imorgon på dagen, så kika in och kolla den.
Ni är bäst, glöm inte det! PUSS

Nästa kapitel

Den 2013-04-17, kl 16:01:48
Filed in Talking to you | Kommentarer: 4
Ni får inte nästa förrens ni kommenterar på det förra, för ni har verkligne sugigt på att kommentera! 

The only thing I Ever Need - Chapter 20

Den 2013-04-14, kl 20:57:51
Filed in The Only Thing I Ever Need [stoppad] | Kommentarer: 14

 

När jag tassade ut ur sovrummet dagen efter, så försökte jag verkligen att smyga. Det jag absolut inte ville var att de skulle se mig såhär. Håret på ända och iklädd endast linne och ett par shorts. Jag visste verkligen hur hemsk jag såg ut på morgonen.

 Efter att ha borstat tänderna noggrant i varje vrå som fanns, borstat mitt långa bruna hår som jag sedan satt upp och sköljt vatten i ansiktet så gick jag ut ur badrummet med destination köket.

 Jag hörde röster redan när jag gick i korridoren till köket, och förstod att både James och Harry var där ute. 

När jag kom ut så bekräftades det, eftersom jag fann Harry sittandes vid köksbordet medan James stod framför Espresso maskinen och väntade på att kaffet skulle rinna ner i muggen. Det luktade rostat bröd och kaffe, och jag blickade ut över bordet som var fullt med mat. Harry log mot mig när jag mötte hans blick, samtidigt som han satt och åt på en rost macka med ett glas juice framför sig.

 ’‘Hello sleepy head!’’ Sa James glatt när han tittade upp på mig. 

 ’‘What time is it?’’ frågade jag förvånat samtidigt som jag sökte med blicken efter en klocka i köket.

 ’‘Half past one’’ svarade James efter att ha kollat på sitt armbandsur.

 ’‘ups’’ skrattade jag, samtidigt som jag satte mig på andra sidan utav det runda, vita bordet och började bre smör på en rost macka.

 

En timme senare så var vi alla tre på väg ner emot centrum. Vi hade alla kommit överens om att gå ut en sväng nu innan klockan blev för mycket och titta i lite affärer och butiker. 

James malde på och berättade om alla restauranger och butiker vi gick förbi, vilka som var bra och vilka som hade godast mat osv. Harry och jag bara gick där bredvid honom och lyssnade, samtidigt som vi imponerat tittade oss omkring.

Det var 36 grader när vi lämnat huset, så jag hade jeans shorts och en vit Hollister t-shirt på mig. Harry gick i ett par korta chinos, alltså ett par beiga shorts som var uppvikta längst ner. Han hade den svarta hill figer tröjan på sig som visade upp hans biceps och framhävde hans nyckelben. Han såg verkligen bra ut.

Hans hår var sådär härligt ostyrigt lockigt och lockarna envisades hela tiden med att ramla ner i ansiktet på honom, så gång på gång så skakade han det åt sidan och hjälpte till med handen för att få det att åka ur vägen för ögonen. Han såg väldigt gullig ut när han gjorde så, det var jag tvungen att medge.

 ’‘Heeelloooo?’’ ropade Harry när han viftade framför ögonen på mig. Jag skakade lätt på huvudet innan jag riktade uppmärksamheten emot honom. 

 ’‘What?’’

 ’’We asked if you were hungry’’ skrattade han. Jag nickade stort. Jag hade inte känt det, men hungern hade börjat komma. Speciellt nu när jag tänkte på det. Och cola. Vad gott!

Plötsligt började Harry skratta, och jag tittade frågande på honom. 

 ’‘What's so funny?’’ Han skrattade återigen.

 ’’I guess you are really hungry?’’ Jag insåg att jag nickat ivrigt, och nickade ännu en gång innan jag skrattade med honom. 

 ’‘Guys, are you coming, or not?’’ ropade James där han stod med en spansk servitör framför sig som precis börjat gå innåt restaurangen, antagligen för att visa oss till ett bord. Jag och Harry började, sida vid sida, gå innåt restaurangen efter de andra två.

 Vi slog oss ner vid det runda bordet utav trä som låg i skugga, vilket var väldigt skönt då det var väldigt varmt ute. Vi blev placerade med varsin meny i handen och alla skummade snabbt igenom de, innan vi ropade till oss en av servitörerna för att beställa. Han vände sig först till James som snabbt rabblade upp var han skulle ha, innan han sedan vände sig mot Harry.

 ’’I would like to have Pasta Carbonara with a coke, please’’ Sa Harry artigt till den ganska unga mannen som tog våra beställningar. Han var antagligen för ung för att ens jobba, men hans föräldrar kanske ägde stället eller något. Han var nog runt 17-18 skulle jag gissa på, han hade stora bruna ögon och såg rätt bra ut faktiskt.

 ’‘And for you girl?’’ frågade han och flyttade sedan blicken emot mig. Jag skrattade lite generat över att han just kallat mig Harrys girl och tappade fattningen för någon sekund. Precis innan jag vände bort blicken ifrån Harry, så hann jag se att ett leende spred sig på hans läppar.

 ’’I take the same, please’’ Han nickade och noterade i sitt block innan han vände och gick, men precis innan det fångade han min blick och log.

Jag vände blicken emot James och Harry.   James hade ett retsamt flin på läpparna och jag såg oförstående ut. 

 '‘Flirting, huh?’’ Han skrattade, och jag vände generat blicken neråt. Detta var ganska pinsamt, med tanke på vad som hänt, eller nästan hänt, i provhytten för någon dag sedan i  Sverige. Eller egentligen var det kanske inte så stor sak. Harry var kanske bara nyfiken. Han ville kanske bara se hur de var, eller så var det enkelt sagt bara en olyckshändelse och jag hade missuppfattat allting. Ja, så var det nog. Jag kunde inte låta bli att bli lite besviken. Men så var det nog. 

 

När vi ätit upp, så satt vi alla med händerna på magen och var hur mätte som helst. Vi diskuterade vad vi skulle göra nu, och kom fram till att vi inte orkade gå på gatorna mera, utan skulle fortsätta i morgon och skulle istället gå hem och sätta oss vid poolen resten utav dagen och äta frukt sallad ikväll. Detta hade blivit en sen lunch och en tidig middag i ett, så vi skulle antagligen klara oss på bara frukt sallad ikväll.

När James betalat notan så reste vi oss och började gå mot utgången, men James stannade till och sa att han var tvungen att gå på toaletten snabbt bara, och Harry skyndade sig också in på den andra toaletten. Jag stod kvar utanför och tittade ut över restaurangen, när plötsligt någon knackade mig lätt på axeln. 

Jag vände mig förvirrat om och möttes av den unga servitören med ett stort leende.

 ’‘Are you leaving?’’ frågade han mig. 

 ’‘Yes, they are just at the rest room’’sa jag och nickade in emot toaletterna.

 ’‘Your boyfriend and the other man?’’ Jag skrattade lite generat igen, innan jag skakade på huvudet.

 ’‘He’s not my boyfriend’’ Killen sken upp en aning, innan han började rota lite i sin ficka och fick upp något gammalt kvitto, och började skriva ner några siffror på det, och gav det sedan till mig.

’‘Text me if you want to!’’ Sa han sedan. ’‘I’m Adam, by the way’’ fortsatte han och sträckte fram handen emot mig.

 '‘Isabell’’ svarade jag. ’‘Nice to meeting you’’

Någon äldre grå hårig man kallade på honom och sa något på spanska som jag inte uppfattade.

 ’’My father’’ suckade han. ’‘But text me if you want to!’’ Sa han sedan och såg osäker ut.

 ’‘ofcourse’’ log jag och viftade lite med kvittot med numret i handen. Han gjorde tummen upp med sin hand, innan han försvann bak till köket där hans pappa var.

 Jag vände mig om och  såg att james och Harry stått runt hörnet ett tag och lyssnat. De hade väll inte velat avbryta, skulle jag tro. James hade ett retligt leende på läpparna, medan Harry höll blicken hårt emot något utanför, och började direkt gå ut utan att säga något. Vi andra följde efter honom och började gå emot huset igen. 

James och jag pratade på, medan Harry gick tyst vid James andra sida. Han sa absolut ingenting, och skrattade inte när vi skrattade. Hans ansikte såg ganska hårt ut, och han hade en liten rynka mellan ögonbrynen. Han såg lite arg ut, eller något. Men vad skulle han ha blivit arg för? Gick det inte och spola på toaletten eller?

 

James mobil ringde, och han började gå något steg före, för jag förstod att det var med jobbet. Jag tog tillfället i akt att fråga Harry om något hänt.

 ’’Is something wrong, Harry?’’ frågade jag försiktigt. Jag ville inte verka för på och tvinga honom till att berätta något som han kanske inte vill berätta.

 ’‘Ehm..no. Why?’’ Han tittade rakt framför sig.

 ’‘You seem angry, or something’’ sa jag tyst.

 ’‘It’s just..nothing’’

 ’‘I’m here if you want to talk, you know?’’ Sa jag försiktigt igen. Jag ville inte göra honom mer arg. 

’‘Just forget about it’’ Sa han slappt, och började sedan prata med James som precis avslutat sitt samtal.

Vad var det som hade hänt? Varför var Harry arg, helt plötsligt?


Hehe, känner att jag måste gott göra er lite eftersom att det tagit aldelles för långt tid för mig att få upp detta kapitel, och skriva det...

Så, kika in här om några timmar så kanske kapitel 21 finns uppe. Vem vet ;)


the only thing I Ever Need - Chapter 19

Den 2013-04-02, kl 22:07:34
Filed in The Only Thing I Ever Need [stoppad] | Kommentarer: 9

 

 

 

När jag steg ut ifrån flygplatsen, var det första som strömmade emot mig värme. Jag chockerades utav hur varmt det faktiskt var och jag kände hur svetten redan börjat tillfredsställa sig i min panna. Jag drog ner solglasögonen nerför ögonen, för att inte bli bländad utav solen när jag tittade omkring mig.  

Bakom mig kunde jag känna att James och Harry stod. James kom fram vid min sida och suckade lyckligt.

Först bara stod vi där i några minuter, innan han började gå mot en utav taxi bilarna som stos parkerade på gatorna. Han sa några få meningar på spanska, innan han nickade och vände sig emot oss.

 

’‘Let’s go’’  Taxi mannen steg ut och hjälpte oss in med väskorna i bagagutrymmet och James hoppade in bredvid förar sättet, vilket resulterade till att jag och Harry fick hoppa in där bak. 

Medans vi körde igenom igenom landskapet, så kunde jag inte låta bli att tänka vem som satt bredvid mig. Vem som jag skulle spendera 3 veckor med. Varav två utav de tre, skulle vi vara ensamma. 

Jag log utav bara tanken. Jag såg verkligen fram emot detta. 

Efter ungefär 30 minuters bil resa, med för det mesta tystnad, så steg vi nu ut ur bildörrarna och blickade på omgivningen. Framför oss stod ett stort hus där utsikten var direkt utöver vattnet. Bredvid låg en rad likadana hus ungefär, och sedan kunde man skymta någon gata längre bort där det fanns affärer som antagligen sålde sånt där klassiskt. Både livsmedelsbutik och handdukar, solglasögon osv.

James betalade taxi chauffören och under den tiden så lyfte jag och Harry ut väskorna ifrån bilen. Sedan ställde både jag och Harrys oss, sida vid sida, för att ta en ordentlig blick på huset. Det var verkligen enormt.

 

 

In genom dörren kom vi och jag var nog den som vart mest chockad. Harry var antagligen van vid stora hus och flotta miljöer. Men det var rena motsatsen av vad jag var van vid.

James hade en liten rundvandring och pekade ut de sov rummen vi kunde välja emellan, och satte samtidigt in väskorna i de rummet som var hans. Alla rummen såg olika ut och hade en speciell färg, eller vad man ska säga.

Ett rum var rött, men röda höga gardiner, rött sängöverkast, runda små röda mattor på golvet osv. Något rum gick i blått och grått och något i svart. 

 

Två utav rummen, vilket var det röda och det grå och blåa, låg precis bredvid varandra, och de var de som jag och Harry valde. Jag bökade in med min resväska  jag fått utav James, och la ut den bredvid sängen, för att börja packa upp kläderna och hänga in de på galjar eller vika de i lådorna i walk-in garderoben, som varje rum hade en alldeles egen.

Jag hade ett fåtal klänningar som prydligt fick hända på galjarna och sedan shorts, bikins, underkläder, tröjor och ett par jeans som jag vek i korgarna. Det knackade på dörren, och jag ropade sedan kom in.

In steg Harry, i förd endast bad byxor. 

 

’‘Want to swim in the pool?’’ frågade han glatt. Först stod jag halvt hypnotiserad och försökte hitta tal förmågan. 

 

’‘ehum..yeah..ehm...yeah sure..i will just..change..you know..clothes’’ stammade jag. Jag kunde inte låta bli att försiktigt emellan orden, kolla ner på hans bara över kropp och de tydliga musklerna som fanns överallt. Han skrattade till lite, eftersom han antagligen märkte hur jag helt klart blivit lite nervös utav situationen. Han stod ändå inte mer än cirka två meter ifrån mig. Fort vände jag på klacken och stegade in i garderoben igen. Jag hörde hur han, samtidigt som han gick med lätta steg ut ur rummet, skrattade lite för sig själv.

Jag ställde mig med händerna upp på dörren och andades ut, samtidigt som ett oskyldigt leende som jag inte hann stoppa, gled utöver mina läppar.

Okej, byta om var det!

 

I förd den nya vita bikinin vi köpte någon dag tidigare, och en handduk i handen så steg jag ut igenom uterummet, och nådde den stora poolen med de flera solstolarna runt om. Harry låg i en utav de, med ett par svarta ray ban med svarta raka kanter ovanpå och hade ett leende på läpparna, samtidigt som han tittade upp på mig. 

 

’’To cold for you in the water, Styles?’’ skrattade jag, när jag kom gåendes.

 

’’No. Just though i could wait for you’’ sa han, och skrattade också samtidigt som han reste sig upp ur stolen. Jag kastade handduken på stolen bredvid honom och ställde mig i kante utav poolen för att känna med tån. Bakom mig hörde jag Harry, och skulle precis vända mig om för att säga något, när jag kände en hand på min rumpa, som knuffade ner i vattnen.

 

Oh, Harry Styles...You didn’t!

 


 

Hinner inte längre idag, men svääär på att ni får ett imorgon elelr i över morgon om ni kommenterar som gudar. SESÅ; leave a fucking comment :)


© Headerbilder från WeHeartIt