Inget nytt kapitel idag, tyvärr

Den 2013-05-26, kl 22:11:10
Filed in Talking to you | Kommentarer: 6
Så, jag tänkte bara skriva ett inlägg eftersom det är lite saker jag tänkte säga bara.
 
För det första, kapitel 24 kommer imorgon. Och det är helt sjukt hur mycket ni kommenterar. Är verkligen jätte tacksam! Jag vet att alla bloggare säger att de blir så glada av kommentarer, men jag lovar. Man blir verkligen det! 
Och ni behöver inte kommentera flera gånger med olika namn, hihi.  Jag har koll ;)
 
Sen satt jag  och tänkte häromdagen på hur länge jar skrivit noveller. Om man inte räknar med att jag bytte ifrån devote till blogg.se för några månader sen, så har jag skrivit sen typ 7 Januari 2012. Det är över ett år! Hur sjukt är inte det? 
Och tack till alla er som funnits med hela tiden. Det betyder helt galet mycket. Är så tacksam för att alla ni läser min blogg!
 
Sen har jag en fråga också som jag skulle blir helt sjukt glad ifall ni svarade på, för jag är så nyfiken.
 
Hur hittade ni min blogg? (kompis, någon sida(vilken), ifrån SWD på fb)
När hittade ni den och hur länge har ni läst den?
Vem tycker ni min nästa novell ska handla om?
Tankar/funderingar/frågor om novellen som pågår? Hur tycker ni den är?
 
Som sagt, skulle bli sjukt glad om ni kunde svara. Vem vet, kanske får ni en överraskning i kapitel 24, isåfall? ;)
PUSS
 
 

The only thing I Ever Need - Chapter 23

Den 2013-05-20, kl 13:48:11
Filed in The Only Thing I Ever Need [stoppad] | Kommentarer: 27

Två dagar hade gått, och de dagarna hade vi tillbringat på stranden allihopa.  Det hade blivit ännu varmare idag, än de två andra dagarna. Temperaturen låg ungefär på 38° grader, och solen stod uppe precis hela tiden. Vi hade fått smörja in oss mycket nu i början så att vi inte brände oss röda, likt kräftor, nu  början. Det var bättre att huden fick vänja sig lite först.

Jag låg nu i min säng och vilade trött huvudet på kudden bakom mig, samtidigt som jag stirrade upp i taket. Jag kände hur det stramade på kinderna när jag rörde ansiktet och visste att jag hade fått färg. Dagarna hade minst sagt gett resultat.

Jag gäspade stort och innan jag visste ordet av det så hade jag somnat.

 

 

 

 

Några timmar senare så slog jag upp ögonen och insåg att tv:n var på slagen och det stod en man och stekte något kött i en stekpanna. Jag rynkade på pannan. Inte hade jag satt på tv:n? 

Plötsligt tittade jag bredvid mig och fann ingen mindre än Isabell där.

 

’‘Ehm..what...what are you doing here?’’ frågade jag yrvacket. Hon ryckte snabbt till och gav ifrån sig ett litet skrik innan hon la handen på hjärtat.

 

’‘You scared me’’ klagade hon. ’‘But I’m watching tv here’’ Sedan riktade hon blicken emot tv:n igen. Jag skrattade lågt för mig själv åt hennes svar.

 

’’But why are you in here?’’ Jag hade dock inget emot det. Absolut inte. Att vakna upp och finna henne vid min sida..tja...låt mig säga att det antagligen var bland de bästa sätten man kunde vakna på.

 

’’I came to tell you that James was going out to..ehm..somewhere, I don’t rally remember. But he wanted us to stay here. And then I saw you were asleep and I thought I could watch tv instead’’ Hon ryckte på axlarna, och log sedan, samtidigt som hennes blick var på mannen på tv:n.

 

 

’‘You could’ve woke me up?’’ 

 

’‘No. You looked so cute’’ Det sista sa hon en aning tystare och bet sig i läppen, som att hon ångrade att hon sagt det. Automatiskt spred sig ett leende över mina läppar som jag inte kunde hejda och min blick bara fastnade på henne. Igen. Hon var så fin. Det bruna håret hängde nerför sidorna och munnen var halvt öppen medan hon satt en aning framåt lutad.

 

’’Do you enjoy cooking?’’  Hon nickade stort, och flyttade blicken emot mig och gav mig ett utav de där underbara leendena som ingen kunde motstå att tycka om. 

Återigen spred sig en varm känsla hos mig. En bra känsla.

 

 

 

En halvtimme senare så var äntligen det där jävla matlagnings programmet slut. Under tiden så hade jag fördrivit tiden med att tweeta, följa några fans, smsa lite med Liam. Han var med Danielle i Thailand och vädret var tydligen super. Han skickade även en kort video insplening på när de hade ridit på elefanter och jag hade skrattat rakt ut, eftersom Danielle hade sett så rädd ut, att hon säkert kunnat dö där på plats. 

 

 

’‘For how long did I sleep?’’ frågade jag sedan.

 

’‘Long’’ skrattade hon. ’‘Three hours maybe’’ Hon reste sig upp samtidigt som hennes mage kurrade, och jag skrattade åt henne. 

 

’‘Hungry?’’ Hon nickade. Jag reste mig upp jag med, och började gå emot köket, för jag själv var också hungrig. Plötsligt började hon dra i min tröja för att komma först igenom dörr öppningen. Samtidigt började jag tränga mig förbi henne igen, vilket hon inte ville skulle hända. Vi stod och drog i varann, samtidigt som vi skrattade, vilket inte gick jätte bra. 

Jag la plötsligt armarna kring henne, och vände henne in emot rummet, så jag själv kunde gå igenom dörrhålet. Hon skrattade och försökte dra sig ur min famn, men jag gick bara genom korridoren med henne i famnen, sprattlandes. 

Det kändes så bra att ha henne i mina armar och att ha henne nära mig, även om det bara var för ett tag. Leendet på mina läppar växte för varje steg vi tog tillsammans. 

När vi nådde köket så lyfte jag upp henne på de runda stolarna, som såg likadana ut som bar stolar på restauranger, och i James kök fanns det 4 stycken på köksbänken, med utsikt över köket. 

 

 

’‘What do you want to eat?’’ frågade jag henne, när jag gått runt på andra sidan.

 

’‘Are you going to cook?’’ frågade hon med entusiasm. Jag nickade, och frågade henne återingen vad hon ville äta.

 

’‘Open the fridge’’ befallde hon. 

 

’’I feel like a slave..’’ skrattade jag, men gjorde som hon sa och stod själv och tittade in.

 

’‘PIZZA!’’ skrek hon, och sedan var vi igång med maten.

 

 

 

 

 

 

 

’’Oh, this taste really good, Harry!’’ sa James med munnen full utav mat. Han hade kommit hem under tiden vi stod och lagade mat och det var precis vad vi hoppats på.

 

’‘Yeah, really!’’ Vi alla hade ätit väldigt mycket utav den fyrkantiga pizzan på plåten, och det fanns bara ett fåtal bitar kvar.  Jag log stort åt de bådas komplimanger och kunde inte undgå att bli glad, eftersom Isabell tydligen älskade att kolla på matlagningsprogram och laga mat själv.

 

’’So...movie time tonight? I guess we’r all kind of tired’’  sa James, medan han la ifrån sig besticken. 

 

’‘Sure’’ nickade jag.

 

’’I can’t’’ svarade Isabell. Vi båda kollade frågandes på henne.

 

’‘That guy from the restaurant....we are kind of meeting up later’’ svarade hon. ’‘But Harry, I need your clothes advice’’ Hon reste sig upp.  Jag kände hur något sjönk inom mig, och hur all luft bara gick ur mig. Jag såg snabbt på James och han tittade på mig med en blick som inte gick att tyda. Jag visste att han visste vad jag kände.

 


 

Jag säger det igen...NI ÄR BÄST! Är ledig imorgon, så kommentera massor nu så ni får ett kapitel snabbt xx


The only thing I Ever Need - Chapter 22

Den 2013-05-14, kl 22:03:00
Filed in The Only Thing I Ever Need [stoppad] | Kommentarer: 12

Harrys Perspektiv:

 Jag vaknade utav solens strålar som smög sig in igen gardinens glipa. Jag tittade mig trött omkring och insåg vart jag befann mig. Jag låg i soffan, med Isabell halvt bredvid mig och halvt på mig. Hon låg med halv öppen munn, håret var i en hästsvans och armen låg kring min midja. Jag log utav synen, och kunde inte hejda mig när jag sträckte fram handen för att dra den lätt över kinden, och kände hur hon rörde sig en aning under mig.

Hennes ögon mötte mina, och en glädje jag inte känt på länge spred sig i kroppen på mig. Hon satte sig försiktigt upp och tittade sig omkring.

 ’‘What are we doing here?’’  frågade hon sedan tyst, och försökte antagligen tänka tillbaka och minnas.

 ’‘Ehm...’’ började jag. ’’We couldn’t sleep, and yeah..’’ sa jag med ett skratt. 

 ’’Oh yeah. We ate some ice cream’’ Hon reste sig upp och tittade ner på sin klädsel och skrattade sedan. ’‘And I’m all well dressed to’’

 ’‘Yeah, it fits you’’ sa jag och blinkade emot henne, medan jag reste mig upp och gick emot mitt rum. Eller jag..rummet jag bodde i. 

 Jag log hela vägen för mig själv och jag var verkligen på glatt humör idag. Detta skulle bli en bra dag.

 Jag drog av mig kläderna, och gick in i duschen, och lät det varma vattnet rengöra varenda  millimeter utav min kropp. Jag tvättade håret noga, eftersom det var ganska tjcockt och lockigt. 

När jag kom ut ur duschen så drog jag på mig underkläder och strumporna och hörde sedan mobilen plinga till, så jag gick för att kolla vad det var.

 

Niall Horan: Are you enjoying  your free time in Spain? And what was the name of the girl? ;) 

 

Harry Styles: Yes, I really do. Isabell. And yesterday...we kissed.

 

Jag log för mig själv medan jag knappade in det sista meningen. Jag hade berättat lite för de andra killarna om Isabell, men mest för Niall, eftersom att de andra var utomlands också. Niall hade valt att åka hem till Irland istället för att åka utomlands. Men jag valde ändå att inte berätta för mycket för de, eftersom jag inte visste själv vad jag kände. Och sen kände inte jag och Isabell varann jätte bra ännu. Men det skulle förhoppningsvis förbättras för jag ville verkligen lära känna henne bättre.

 Det knackade på dörren, och den slogs sedan upp utav Isabell. Hennes blick for över min kropp och fastnade sedan vid min överkropp. Hon stod blickstilla, och jag insåg att jag inte bar kläder, så jag skrattade till lite innan, och hon harklade sig och flyttade blicken emot mina ögon istället.

 ’’I just came to tell you it’s time for breakfast’’ Och snabbt var hon ute ur rummet, och jag skrattade nöjt för mig själv, innan jag drog på mig ett par tränings shorts och en t-shirt över huvudet och gick ut. 

 ’‘Goodmorning Harry’’ hälsade James artigt, vilket jag svarade på.

Isabell satt med blicken på sitt glas framför sig och såg djupt koncentrerad ut medan hon åt på sin macka. Jag visste att det var för att hon sett mig så lätt klädd för bara en minut sedan och kanske var det också för det som hänt inatt. Jag tittade på hennes ihop stängda mun, och ögonen som var riktade rakt på glaset, och hade inga planer på att vika undan. 

 ’’So, what are the plans for today?’’  frågade James, och tittade runt på oss båda. ’‘beatch?’’ frågade han. 

 ’‘Yes, sure. It sounds good! ’’ Jag drog ut en macka ur högen i korgen på bordet, och började bre den.

 ’‘Are you okay?’’ frågade James och riktade frågan emot Isabell som kollade upp en aning förvirrat.

 ’‘ehm, yeah. Just thinking’’ Hon la till ett leende i slutet, och jag själv kunde inte låta bli att le heller.

 ’‘About..?’‘fortsatte James och vickade en aning på ögonbrynen. Jag skrattade till lite retligt, och de båda tittade på mig men jag ryckte bara på axlarna och log, och fortsatte sedan med min frukost.

 

 

 

 

’’How far away is the beatch?’’ Klagade Isabell högt. Både jag och James brast ut i skratt, eftersom hon säkert klagat tio gånger den senaste kvarten. 

 ’‘Actually...there’s a beatch just five minutes away from the house, but there is so much people and I don’t think that would be such a good idea’’ Jag förstod direkt att han syftade på att han menade att median inte skulle hitta oss och att det skulle vara lite lugnare. Men Isabell bara tittade frågandes på honom.

 ’‘I’m talking about the popstar right there’’ James nickade emot mig, och jag slängde divigt med håret, och de båda skrattade.

 ’’I don’t see why they want pictures with you, but alright’’ Sa hon med spelad sarkasm.

 ’‘Just...look at me’’ Jag slängde med armarna som en riktigt tjej och Isabell bitch blickade mig.

 ’’Is that all you got? oh gosh’’

 ’‘You to’’ skrattade James, som kollat på våra spelade scener. Plötsligt när vi kom runt hörnet, så bredde stranden ut sig, och vi alla ställde sig och bara tittade ut. Jag och Isabell häpet, och James som att hans häst just hade vunnit ett stort lopp.

Stranden bestod till mesta dels utav klippor, och folk låg bland klipporna och solade på handdukar. Havet var stilla och hade en blå grön nyans, så där som man bara ser på tv. James hade rätt, det var inte mycket folk här. Jag var verkligen tacksam över att han tänkt på mig, istället för att ta den närmsta stranden som antagligen låg ännu finare då det antagligen var där de flesta befann sig.

 

’‘Let’s go, kids’’ James började gå emot den stora klippan med en massa gap i sig. Klippans alla öppningar var ungefär 4-6 meter över vattnet, så de flesta här hoppade antagligen i vattnet. Men ett annat alternativ var att gå ner på sidan, där det fanns sandstrand som mötte vattnet.

 James hittade ett perfekt ställe, där solen stod rakt på men samtidigt fanns en liten bit skugga bakom, ifall det skulle vara så att man blev för varm. Vi bredde ut de tjocka ljus röda handdukarna på klippans raka mark, och satte oss för att hämta andan.

 ’‘It’s so beautiful up here’’ sa Isabell lite drömmande, och tittade sig omkring igen. Jag nickade instämmande.

 ’’So it was worth the walk?’’ skrattade James. 

 ’‘Totally’’

 

Vi la oss ner och sa ingenting på ett tag. Jag låg och funderade på Louis, Liam och Zayn som var iväg. Och på Niall som var hemma. Hur han hade det. Vi alla visste att det inte fanns något som gjorde Niall gladare, förrutom fansen och konserterna, än att bara få komma hem, träffa sin familj, kolla på fotboll och bara ta det lugnt. Sådan var Niall. Han var inte riktigt typen som gick ut såfort han fick tillfälle, utan kunde lätt en ledig kväll sätta sig med en öl framför FIFA eller fotboll på tv. Sen gick han gärna ut också, och var alltid den som fick alla på fest humör när det väl gällde.

 James telefon började vibrera och spela sin melodi som berättade att det var ett inkommande samtal. 

 

’’I just have to’’ sa han ursäktande och reste sig upp. Både jag och Isabell nickade förståeligt. Han hade bara kört iväg ifrån jobbet, och vi båda förstod att han behövde svara ibland och hjälpa tills så gott han kunde, fast ifrån andra sidan utav havet.

 ’‘It’s really warm’’ suckade jag tungt, och blundade upp emot solen. Solen brände i ansiktet, och det var både väldigt varmt och skönt på samma gång.

 ’‘Yes. But I don’t complain. It’s good to just..you know...go away for a while. Leave everything’’ Jag förstod att hon syftade på allt det som hänt precis innan vi åkt hit, och skämdes lite över mig själv, för att jag inte frågat hur hon mådde och hur det var med henne.

 ’‘How are you?’’ Sa jag frågandes. Hon öppnade ögonen och tittade utöver havet. 

 ’’I don’t know really. But it’s better. Everything is so calm and peacefull here and it just feels like I don’t have to worry about anything’’ Jag nickade förstående.

 ’‘Yeah. It’s easy to not worry when you’re here. It’s far away, and everything is so different from London.'' Hon nickade. ’‘How is it with your ribs?’’ Jag blickade emot hennes mage, och det knöt sig i magen över hur fin hon var. Hur vacker hon var, när hon satt med solens strålar riktade upp i ansiktet, likt en strålkastare. 

 ’‘Better’’ Svarade hon och drog försiktigt handen över högra sidan. ’’I think’’ La hon till. Innan jag hann svara så fortsatte hon ’’Do you want to swim?’’ Jag nickade och vi började resa på oss. 

När hon gick förbi mig, så drog hon handen lätt över min axel, och släppte den när hon kom till min hals, och gick sedan förbi mig. Jag stod andlöst kvar och såg efter henne. Jag kände hur det bultade över stället där hennes hand varit, och hur det hade gått elektriska stötar igenom hela kroppen när hennes hud nuddat mig. Jag skakade lätt på huvudet, och började sedan, sakta, gå efter henne med ett stort leende på läpparna.

 


Alltså jag är så JÄVLA glad. Hade besöksrekord för någon dag sedan, och sen har statistiken varit helt grym de senaste dagarna. Får så galet mycket insperation då! Och sen tog detta lite tid att få upp detta, men nu är jag verkligen jätte skrivsugen, så ÖS på med kommentarer så vet ni att kapitlet kommer snabbade. NI ÄR BÄST!!xx


One Direction 8 may

Den 2013-05-07, kl 09:35:32
Filed in Talking to you | Kommentarer: 3
Måste tyvärr meddela att det inte kommer upp kapitel förrens fredag, tror jag. Har vart sjuk i en vecka och fick åka till läkaren osv...
Och imorgon(eller ja, typ inatt eftersom vi åker vid 4) så åker jag till stockholm för att se på världens finaste killar! Kan ju hända att jag skriver på tåget, och kanske får upp det då om ajg delar mobilens internet, men jag kommer antagligen vara i fangirl-mood så jag vågar inte lova något!
Annars hörv vi iallafall i helgen. 

Förresten, är det några utav er som ska på konserten? :)

© Headerbilder från WeHeartIt