Chapter 1 - Never in your wildest dreams

Den 2014-01-28, kl 11:34:00
Filed in Open your heart [Pågående] | Kommentarer: 1

''Today I’ve been at Harrys place to celebrate his stepfather, Robin. He is turning 47 today, so they bought som cake and he got som gifts from Anne, Gemma, Harry and me. They always give me gifts when I have birthday, cause well...they’r like my extra parents!

Me and Harry have, as you all already know, been bestfriends since a long time, so both know each others family very good.

Tomorrow I don’t really have any plans, maybe hang out with Harry again haha. I really want to see that new movie with Channing Tatum as the  lead roll so bad, not only because he is like the  hottest man alive, but it actually sounds so cute and cozy.

But I also know that Harry won’t even think about seeing it with me, so I will ask Sofia to join me haha. 

My mother is working late today, so I think I’ll stay home tonight, eat som dinner alone and then watch a movie or something. Just relax I guess.

See you later on guys!''

 

 

 

Efter att jag skrivit klart inlägget, lagt in bilder  och publicerat det så gick jag in och kollade mina besökare för dagen, och chockades utav  siffran ännu en gång. Mina besökare blev verkligen fler och fler för varje dag, och var redan uppe i 9000. Det var helt otroligt hur mycket folk som faktiskt läste. Jag förstod ju själv att en stor anledning till siffrorna var just för att jag kände Harry, som var med i ett utav de största banden i världen.
Jag hade bett honom inte länka den eller säga något om den, för jag visste att så mycket skulle förändras då. Folk skulle bevaka allting.

 

 

Jag öppnade kylskåpet och konstaterade att mamma gjort kycklingsallad åt mig med fetaost och pinjenötter i. Min favorit.

Jag satte mig i soffan med talriken, tog ett glas flädersaft med mig och började äta samtidigt som jag bläddrade på Instagram i mobilen.

På tv visades kändisnyheterna och jag tycktes höra One Direction, så jag lyfte blicken och fick se Tom Pauls stå och berätta om One Directions nya Stadium turne de precis släppt. Jag fotade snabbt med mobilen och gick in på min och Harrys sms konversation, skickade bilden och skrev ’‘You’re all over the news’’

 

De visade en snabblyssning på det nya albumet Midnight Memories och visade sedan en tidigare intervju killarna gjort för några dagar sen hos Tom.

 

’‘Well, like always haha! ;) ’’ svarade Harry, och jag skakade på huvudet åt hans dumma skämt.

’‘The joker no1’’

’‘That’s me! I’m coming over tomorrow at 1 pm. I got some plans :) sleep weeell idiot’’

 

Jag reste mig från soffan när programmet var slut och salladen var uppäten för att gå upp till mitt rum och kolla någon film på datorn i sängen istället. 

Jag försökte komma på någon, samtidigt som jag letade på  alla topplistor, men kunde inte hitta någon som jag ville se alls. Istället smsade jag Harry och bad honom säga någon. Under tiden jag väntade på hans svar så gick jag för att borsta tänderna och gå på toa i badrummet som låg alldeles utanför mitt rum, och drog sedan av mig min grå collage tröja och jeansen och tog på min oversize t-shirt. Jag skulle alldeles säkert somna till filmen som vanligt.

När jag kom tillbaka så såg jag att Harry svarat ’‘Scream ;)’’

 

’‘Never in your wildest dreams...’’

 

Jag visste att han skrivit det för att reta mig, då jag bokstavligen suttit på honom så rädd jag varit sist vi såg den värsta av de. Jag hade hela tiden försökt vända bort huvudet, men han hade suttit och hållit fast mig och tvingat mig att kolla.

 

’‘hahahaha that moment was the funniest ever! But watch This is us. Not too scary tho ;)’’

 

Jag gjorde faktiskt som han sa och satte på This is us. Vi hade kollat på den tillsammans några dagar efter att den kommit ut, men den var faktiskt riktigt bra och det var kul att kolla på honom, min bästavän, när han gjorde det han älskade med sina bästavänner.


 

Kapitel 1. vad tycker ni än så länge? :)
 

blogg eller wattpad?

Den 2014-01-17, kl 08:02:00
Filed in Talking to you | Kommentarer: 0
Är det någon här som skulle följa med ifall jag istället började på Wattpad? Alltså att jag istället la upp kapitlena där, istället för här.
Velat göra det i några veckor nu för det verkar enklare. Och då kan ni båda rösta o kommentera och allt sånt där. 
Vad säger ni?

© Headerbilder från WeHeartIt